Sektörde Lider Dökümcü

pik döküm

Sfero Döküm nedir sorusuna en iyi cevap adıyla tanınan küresel grafitli dökme demir, sanayi ve endüstriyel alanda sıklıkla tercih edilen bir demir alaşımıdır. İsmini, küre biçiminde yer alan grafit yapısından alan Sfero Döküm magnezyum ile özel bir uygulamaya tabi tutularak imal edilir. Bu işlem aşılama olarak bilinmektedir. Pek çok çeşidi bulunan sfero dökümün sahip olduğu muhteşem özelliklerine göre faklı kulllanım alanları mevcuttur.

Sfero Döküm Özellikleri Nelerdir?

Mekanik özellikleri göz önünde bulundurulduğunda sfero döküm dayanıklı yapısı, üstün mukavemet yetenekleri, korozyona karşı yüksek direnç gösterebilmesi, yanmaz ve çürümez oluşu gibi özellikleri sayesinde pek çok iş sahasının en çok tercih edilen malzemesi haline gelmiştir. Düşük maliyetli olmasına rağmen sağladığı çok yönlü yüksek performans ile çelik dövmeler karşısında çok iyi bir alternatiftir.

Pik Döküm Nedir Özellikleri Nelerdir?

Pik döküm ise sektörde ham dökme demir ya da gri dökme demir isimleriyle de bilinmekte olup içerdiği yüksek karbon oranı ile yüksek düzeyde sağlamlık özelliği göstermektedir. Kolay şekil alınabilirliği, dışarıdan oluşabilecek darbelere karşı dayanıklılığı, aşınmalar karşısında sahip olduğu üstün direnç yeteneği, mükemmel ses sönümlemesi gibi özelllikleri ile pik döküm inşaatların olduğu kadar endüstriyel alanların da vazgeçilmez malzemesidir.

Askan Mühendislikte Sfero ve Pik Döküm Alışverişi Yapmanın Avantajları Nelerdir?

 

Yüksek kalitede performans beklentisi olanların tercih edeceği Askan Mühendislik, sizler için sfero döküm ve Pik Döküm malzemelerinin en doğru adresidir. En hızlı malzeme alışverişi sağlayan firmamız sizlere üstün kalitede ürün sunmayı vaadetmektedir. Askan Mühendislik olarak sfero döküm ve pik döküm malzeme taleplerinde müşterilerimize en hızlı, en kolay ve en ayrıcalıklı hizmeti vermekteyiz. İşimize olan bu tutkumuz sayesinde günden güne büyüyen bir müşteri ağına sahip olan firmamızla dilediğiniz zaman malzeme temin etmenize yardımcı olmaktayız. Bugün olduğu gibi gelecek yıllarda da sektörün parlayan ismi olacak Askan Mühendislik olarak sizler için en güvenilir adres olmaktan gurur duyuyoruz.

Yüksek kaliteye sahip sfero döküm ve pik döküm alışverişi yapmak için vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçin.

 

The post Sektörde Lider Dökümcü first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/sektorde-lider-dokumcu/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?