Acun Ilıcalı kim? serveti ne kadar?

acunn

Acun Ilıcalı, 29 Mayıs 1969’da Erzurum’un Ilıca ilçesinde Edirne’de doğdu. Ömer Cenker’in Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası bir iş adamı ve annesi üniversite mezunu bir yöneticidir.

İlk ve orta öğrenimini 5 yaşında başlayarak Edirne İstiklal İlkokulunda tamamladı. Liseye Kadıköy Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul’da Kadıköy Maarif Koleji’nde başlayan Acun Ilıcalı, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Fakültesi’ni kazandı, ancak 7 yılın ardından diplomasız yaşamı sona erdi.

Acun Ilıcalı'nın Survivor'ında çalışan işçi anlatıyor: Cezaevine girmiş gibiydim...

1988 yılında 19 yaşında  Seda Ilıcalı ile evlendi ve bu evliliğinden Banu adında bir kızı oldu. 1990 yılında kızını doğurduktan 10 ay sonra  anne ve babasını trafik kazasında kaybetti. Acun Ilıcalı, 1995 yılında bir kot mağazası açtı, ancak işinde başarısız oldu. İlker Yasin ile bir arkadaşı vasıtasıyla  tanışan Acun Ilıcalı, Beşiktaş’ta gazeteci oldu. Daha sonra Şansal Büyüka ekibine transfer oldu, 2002 yılında Show TV’de Acun Firarda adı altında ayrı bir program  sunmaya devam etti.

2005 yılında Acun Medya yapım şirketini kurdu. Fear Factor, Survivor, Kız – Erkek, Survivor Türkiye – Yunanistan, Survivor Lions – Kanarya Adaları, Sende Var mı, Devler Ligi, Yetenekli Sen Ve Böyle Dans Yok mu programlarında yapımcı, jürilik ve sunuculuk yaptı.

2005 yılında 36 yaşında vergi rekortmeni oldu. Acun Ilıcalı servetinin bir kısmını Show TV’nin ’81 Okul 81 İl’ adlı sosyal sorumluluk projesine kullandı ve programa 3 milyon 725 bin 563 YTL bağışta bulundu. 2003 yılında evlendiği Zeynep Ilıcalı’dan Leyla ve Yasemin adında iki kızı olan Acun şuan 3 kız babasıdır. Bugüne kadar çeşitli kategorilerde binin üzerinde ödüle layık görülmüş ve anketlerin sonuçlarına göre 15 yıldır  Türkiye’nin en güvenilir  üç ismi arasında defalarca yer almıştır. 2018, 2019, 2020 ve 2021 yıllarında medyanın seçtiği prestijli haftalık iş ve eğlence  dergisi Variety tarafından medya ve eğlence sektöründe dünyanın en etkili 500 girişimcisinden biri oldu.

 Acun Ilıcalı serveti ne kadar?

Acun Ilıcalı’nın serveti 100 milyon dolar olarak biliniyor  Acun Ilıcalı Türk televizyoncu, gazeteci ve yapımcıdır.  ABD, Dominik Cumhuriyeti ve Türkiye’de 3 adet yüksek hızlı tren. 12 motora sahiptir. 2 yat olduğunu söyledi. Ayrıca TV8’i 70 milyon dolara satın aldığını söyledi.

https://www.bilgituneli.com/acun-ilicali-serveti-ne-kadar-kac-milyon-dolar-2022/

 

 

The post Acun Ilıcalı kim? serveti ne kadar? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/acun-ilicali-kim-serveti-ne-kadar/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?