Android Akıllı Telefonlarda İndirme Hızını Artırmak İçin İpuçları

Android Akıllı Telefonlarda İndirme Hızını Artırmak İçin İpuçları

İnternet servis sağlayıcıları (İSS’ler) çok sayıda reklam yapmayı sever. Bu sayı – saniyede megabit (Mbps) olarak ölçülen indirme hızı – genellikle gezinme hızını ve genel İnternet yanıtını belirleyen iki sayıdan daha büyük olanıdır. İkinci sayı olan yükleme hızı, sunulan hizmete bağlı olarak indirme hızıyla aynı hızdan yüksek hız standartlarını zar zor karşılayan bir hıza kadar değişebilir. Öyleyse Android’in indirme hızını artırmak için ipuçlarıyla başlayalım.

Android Akıllı Telefonlarda İndirme Hızını Artırmak

Arka plan uygulamalarını kapat

Uygulamaları o kadar sık ​​kullanmasanız bile, tüm mobil verilerinizin nereye gittiğini hiç merak ettiniz mi? Arka plan uygulamaları gerçek düşmanınızdır. Arka planda çalışan 10 uygulamanız varsa, ağ bant genişliğiniz bu 10 uygulama arasında dağıtılacak ve bu da veri hızınızı azaltacaktır. Optimum internet hızını sağlamak için, aktif olarak kullanmadığınız android üzerinde çalışan arka plan uygulamalarını durdurmalısınız.

Veri yönetimi için uygulamaları kullanın

Hareket halindeyseniz veya işe gidip geliyorsanız, dalgalanan internet hızları büyük bir sorun olabilir. Tutarlı internet hızları sağlamak için veri tasarrufu uygulamamız gibi veri yönetimi uygulamalarını kullanın. Örneğin, Instagram kullanıyorsanız, bu uygulama verilerinizin %50’sine kadar sıkıştırabilir ve yükleme süresini yarıya indirebilir. Gaana, Saavn, YouTube veya Netflix gibi uygulamalar aracılığıyla müzik veya video akışı yaparken, Opera Max daha hızlı akış için verileri %60’a kadar sıkıştırır.

Android Akıllı Telefonlarda İndirme Hızını Artırma
Android Akıllı Telefonlarda İndirme Hızını Artırma

Farklı tarayıcılar

Farklı telefonlar, farklı uygulamalarla daha iyi çalışır ve aynı şey web tarayıcısı için de geçerlidir. Bu biraz daraltma gerektirebilir, ancak belirli Android telefonunuzda farklı bir tarayıcı kullanabilirsiniz. Bir tarayıcının diğerinden daha hızlı çalıştığını ve buna bağlı kalmak istediğinizi görebilirsiniz.

Maksimum veri yükleme seçeneği

Android telefonların internet bağlantısını hızlandırmak için kullanılabilecek bir ayarı vardır. Kablosuz ve ağ ayarları altında, internet hızını artırmak için GPRS’i veriye tercih et seçeneğini seçebilirsiniz. Bu seçeneğe Maksimum Veri Yükleme seçeneği de denir ve telefonunuzun internet hızını ve her tarayıcının yüklenmesini artırmak için her web sitesinden mümkün olduğunca fazla veri indirmesine olanak tanır.

The post Android Akıllı Telefonlarda İndirme Hızını Artırmak İçin İpuçları first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/android-akilli-telefonlarda-indirme-hizini-artirmak-icin-ipuclari/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?