En İyi Plaj Balayı Destinasyonları

En İyi Plaj Balayı Destinasyonları

Balayınız hayatınızda bir kez yaşanacak unutulmaz bir deneyim olacak ve yeni evli olma hissini güzel sulardan, yumuşak kumlardan ve lüks tatil yerlerinden daha iyi yakalayan çok az fotoğraf var. Aşağıdaki liste, sonsuz doğal güzellik, muhteşem konaklama, erişilebilir lüks ve rahatlama ile sizin için en iyi plaj balayı destinasyonlarından bazılarını sunmaktadır.

Yunanistan

Yunanistan’ın sahip olduğu şekilde hem çekiciliği hem de özgünlüğü dengeleyebilecek bir yer bulmak zor. Zamansız gün batımlarının vurguladığı bir balayında, mükemmel kumsalların ve antik kültürün karışımının tadını çıkarabilirsiniz. Kıyı şeritleri, yansıtıcı sular, tatlı kumlar ve davetkar temiz hava ile parlıyor. İster anakarada, ister farklı adalar arasında gezinirken, güneşlenen kalabalıklardan gizlenmiş, lüks ve uzak koylarda dinlenebilirsiniz.

Plaj Balayı Destinasyonları
Plaj Balayı Destinasyonları

Tahiti ve Fransız Polinezyası

Fransız Polinezyası, balayı kaçamağınız için mükemmel, ideal bir tropik cennettir. Kusursuz kıyı şeridiyle, Güney Pasifik’in bir kartpostalına adım atmış gibi görüneceksiniz. Yumuşak, beyaz kumlardan siyah volkanik kıyılara kadar, plajlar yumuşak turkuaz sulara dönüşürken size rahatlatıcı bir ortam sunar. Aktif balık aramak için parmaklarınızı tozlu kumlara veya canlı resiflerde şnorkelle dalmayı tercih edin, Fransız Polinezyası adaları Moorea’dan Bora Bora’ya, Tahiti’den Rangiroa’ya kadar egzotik kara ve denizde kendinizi şımartmak için harika bir yerdir.

Kosta Rika

Tozlu kumlarla çevrili Kosta Rika’nın sınırsız kıyıları, plaj balayınız için mükemmeldir. Pasifik’ten Karayipler’e uzanan geniş ve çeşitli sahil şeritleri, palmiye ağaçlarıyla çevrili beyaz kumlu plajlara veya engebeli koylarla bezeli ve siyah volkanik kumlarla kaplı tenha kıyılara, yemyeşil orman yapraklarıyla gizlenmiş uzak plajlara erişmenizi sağlar. Kosta Rika, her türlü balayı için mükemmel, özel ve lüks, ancak maceracı ve çekici hissediyor.

Avustralya

Avustralya, sizi sakin bir sahil şeridinden kutlama dolu bir plaja kadar her şeye kaptırabilecek kum ve güneş ülkesidir. Avustralya’da bir plaj balayı tek bir yer veya özellik ile tanımlanamaz. Sahil şeridi, altın rengi güneş ışığıyla kaplı, beyaz kumla pudralanmış kıyılar ve turkuaz parıldayan kristal berraklığında sular boyunca sonsuz gibi görünen cennet uzantıları için tüm ülkeyi kaplar. Keşif ve benzersiz romantik deneyimler için mükemmel bir açık hava yaşam tarzıdır.

Tayland

Nefes kesen plajlar, Tayland’ın anakarasının ve adalarının kıyılarını tanımlar ve ister uzak lüksleri, isterse hareketli kıyı yaşamının kalbinde güzel bir vahayı tercih edin, onu balayı için dünyanın en iyi yerlerinden biri yapar. Egzotik orman fırçası yarımadayı kaplar ve tenha ada köşelerini keşfederken ya da berrak, sakin denizlerden yükselen dramatik karstlara tanık olurken yumuşak altın kumları çevreler. Ilık sular, serinletici esintiler ve başlarını sallayan palmiyeler size tadını çıkarabileceğiniz dingin bir cennet dilimi sunuyor.

The post En İyi Plaj Balayı Destinasyonları first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/en-iyi-plaj-balayi-destinasyonlari/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?