MIUI Telefonunda Tema Nasıl Değiştirilir?

MIUI Telefonunda Tema Nasıl Değiştirilir

Bu blog, MIUI Telefonunda Tema Nasıl Değiştirilir hakkındadır. Telefonunuzun tasarımı, duvar kağıdı, kilit ekranı, uygulama simgeleri ve yazı tipi dahil olmak üzere tüm kullanıcı arayüzünün görünümünü etkiler. Hayatımızı kolaylaştırmak ve sayısız görevi yerine getirmek için telefonlarımıza güvendiğimiz için ekranın göze hoş gelmesi önemlidir. Doğrudan ana ekranda, ayarlarda veya bir uygulama aracılığıyla özelleştirebilirsiniz. Karanlık bir temanın tasarımını, rengini veya geçmişini net bir temayla değiştirebilmeniz için temayı özelleştirmenize yardımcı olacak her tekniği açıklayacağız.

Bir MIUI Telefonunun teması, telefonunda etkinleştirebileceğimiz veya yapılandırabileceğimiz duvar kağıdı, simgeler, widget’ları ya da yazı tipini içeren herhangi bir şey olacaktır. Android telefonumuzda bazen orijinal temadan sıkılmamızın nedeni budur. Telefonumuzu zevkimize göre yapılandırmak, renkleri, widget’ları kişiselleştirmek, daha koyu bir tema ayarlamak veya sadece mesajların yazı tipi rengini özelleştirmek istiyoruz. Önce ana ekranda temayı nasıl özelleştireceğinizi, ardından son olarak bir uygulamayı kullanmak için gereken parametreleri öğreneceksiniz. Bunun için, farklı simge paketleri, bildirim çubuğu düzenleri, duvar kağıtları ve diğer arayüz öğelerinin görünümü arasında seçim yaparak MIUI için temalar oluşturmanıza olanak tanıyan MIUI için Tema Oluşturucu uygulaması idealdir.

MIUI Telefonunuza karanlık bir temayı nasıl uygulayacağınızı öğreneceksiniz. Son olarak, varsayılan temayı nasıl sıfırlayacağınızı öğreneceksiniz. Xiaomi telefonunuzun görünümünü, bundan sonra kullanabilmeniz için bu makalede göstereceğimiz MIUI Simgelerini özelleştirmek için kendi temalarınızı oluşturmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir uygulama olan Theme Creator for MIUI ile özelleştirin. Size geniş bir tema kataloğu sunan Xiaomi mobil Temalar uygulamasının geri dönmesine rağmen, cihazınıza daha kişisel ve ayırt edici bir dokunuş kazandırmak isteyebilirsiniz.

MIUI Telefonunda Tema Değiştirme

Temalar, telefonunuzu özelleştirmenin ana yönüdür ve simgelerin, duvar kağıtlarının, bildirim çubuğunun ve diğer önemli arabirim öğelerinin estetiğini değiştirmenize olanak tanır. Bu nedenle bu yazımızda Xiaomi’nin özelleştirme katmanı olan kendi MIUI temalarınızı nasıl oluşturabileceğinizi anlatacağız. Daha önce de belirtildiği gibi, bu özel temaların oluşturulması, Play Store’dan ücretsiz olarak indirebileceğiniz MIUI için Theme Creator uygulaması kullanılarak yapılır.

Nasıl çalıştığını açıklamadan önce, terminalde kendi yarattıklarınızı kullanabilmeniz için MIUI’de üçüncü taraf temalarının yüklenmesini etkinleştirmek önemlidir. Bu uygulamadaki istilacı reklam varlığına rağmen – sizi sürekli olarak mevcut olduğu konusunda uyarıyoruz – MIUI için Tema Oluşturucu, MIUI için kendi temalarınızı oluşturmanıza ve daha sonra yüklemenize izin verir.

MIUI Telefonunda Tema Değiştirme
MIUI Telefonunda Tema Değiştirme

Adım 1: MIUI için Theme Creator’ı açın ve yeni bir tema oluşturmak için + düğmesine tıklayın.

Adım 2: Yeni konuya bir ad verin.

Adım 3: Özelleştirebileceğiniz tüm arayüz öğelerini görebileceğiniz uygulamanın ana menüsüne bu şekilde erişebilirsiniz: yazı tipleri, uygulama simgeleri, durum çubuğu, bildirim paneli, duvar kağıdı, kilit ekranı vb. Bunun sahip olacağı yönü seçmek için her bölüme erişin. Simge düzenleme ekranının aşağıdaki ekran görüntülerinde görebileceğiniz gibi, birkaç farklı tasarım arasından seçim yapabileceksiniz.

Adım 4: Temanın tamamen özelleştirilmesini tamamladığınızda, temanın dışa aktarılmasına devam etmek için “ İleri ” düğmesine tıklayın. “ Bitir ” üzerine dokunun ve bu dışa aktarma gerçekleştirilecektir.

Adım 5: Ardından, uygulama MIUI için kendi temanızın kaydedildiğini onaylayacak ve yüklemek isteyip istemediğinizi soracaktır. Xiaomi cep telefonuna kaydetmek için “ Tamam ”a tıklayın.

Adım 6: Ayarlar> Temalar’a gidin ve listede Theme Creator for MIUI ile oluşturduğunuz ve yüklediğiniz temayı göreceksiniz.

The post MIUI Telefonunda Tema Nasıl Değiştirilir? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/miui-telefonunda-tema-nasil-degistirilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?