Samsung Galaxy S20’de Titreşim Ayarları Nasıl Değiştirilir?

Samsung Galaxy S20'de Titreşim Ayarları Nasıl Değiştirilir

Bu yazıda Samsung Galaxy S20’de titreşim ayarlarının nasıl değiştirileceğini öğreneceksiniz. Galaxy S20, Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonudur ve en son teknoloji, özellikler ve donanımla birlikte gelir. Samsung, aramalar, bildirimler ve dokunma etkileşimi için titreşim ayarlarını özelleştirmenize olanak tanır. Akıllı telefonlarımız bize her gün yüzlerce bildirim ve genellikle çok sayıda çağrı veriyor, ancak sürekli bir sesli zil sesi bazen uygunsuz olabilir. Bir Samsung Galaxy S20’niz varsa, bir titreşim ayarına erişiminiz olduğu açıktır ve burada titreşim gücünü nasıl ayarlayacağınızı öğrenebilirsiniz. Bir dip not olarak, en yeni Samsung telefonlarında bulunan titreşim motorları hakkında bir şeyler söylemek istiyoruz.

Samsung Galaxy S20’de Titreşim Ayarları Değiştirme

Titreşim yoğunluğu nasıl ayarlanır?

  1. Cihazınızın titreşim yoğunluğunu ayarlamaya hazır olduğunuzda, bildirim panelini ortaya çıkarabilmek için ekranın üstünden aşağı doğru kaydırmanız gerekir. Oradan, güç düğmesinin yanında yer alan sağ üst köşedeki dişli simgesine dokunun.
  2. Alternatif olarak, uygulama çekmecesini açmak için Galaxy S20 ana ekranından yukarı kaydırabilirsiniz. “Ayarlar” uygulamasını başlatmak için ekranın üst kısmındaki arama çubuğunu kullanın veya panelden panele kaydırın.
  3. Ardından, listenin en üstündeki “Sesler ve Titreşimler” seçeneğine dokunun.
  4. Listenin ortasındaki “Titreşim yoğunluğu” menüsünü bulun ve seçin.
  5. Artık gelen aramalar, bildirimler ve dokunma etkileşimleri için titreşim yoğunluğunu ayarlayabilirsiniz. Seçeneğin ayarlı olduğu gücü göstermek için kaydırıcılardan birini her özelleştirdiğinizde Galaxy S20’niz titreyecektir.
  6. İşiniz bittiğinde, Ayarlar menüsünden çıkabilmek için Ana Ekran düğmesine/hareket alanına dokunun ya da kaydırın. Titreşim yoğunluğunda yapılan değişiklikler otomatik olarak kaydedilmektedir.
Samsung Galaxy S20'de Titreşim
Samsung Galaxy S20’de Titreşim

Titreşim düzeni nasıl değiştirilir?

  1. Artık telefonunuzun titreşim gücünü değiştirdiğinize göre, Galaxy S20’nin titreşim düzenini değiştirmek isteyebilirsiniz. Yine, her şey Ayarlar menüsünden ayarlanabilir.
  2. Menüye erişmenin en kolay yolu, bildirim panelini açmak için telefon ekranının üstünden aşağı kaydırmaktır. Oradan, güç düğmesinin yanındaki dişli simgesine dokunun.
  3. Alternatif olarak, uygulama çekmecesini görmek için Galaxy S20 ana ekranından yukarı kaydırabilirsiniz. Daha sonra, ekranın üst kısmında arama kutusunu kullanın ya da “Ayarlar” uygulamasını açabilmek için paneller arasında gezinin.
  4. Menü seçenekleri listesinden “Sesler ve Titreşimler”i seçin.
  5. Listenin ortasına gidin ve ardından “Titreşim modeli” seçeneğine dokunun. Mevcut desen seçeneğinin düğme metninin altında vurgulandığını fark edeceksiniz.
  6. Artık cihazın titreşim düzenini otomatik olarak değiştirebilmek için mevcut seçeneklerden herhangi birine dokunabilirsiniz. Her bir öğeyi seçtiğiniz zaman, Galaxy S20 bir sonraki bildirim aldığınızda ne bekleyeceğinizi bilmeniz için verilen düzende bip sesi çıkmaktadır.
  7. Yukarıda açıklandığı gibi, her seçeneği seçtiğinizde ayarlar otomatik olarak değişmektedir. Ana Ekran düğmesine basın/Samsung Galaxy S20’nizin alt kenarından yukarı kaydırın ve yeni titreşim modelin keyfini çıkarın.

The post Samsung Galaxy S20’de Titreşim Ayarları Nasıl Değiştirilir? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/samsung-galaxy-s20de-titresim-ayarlari-nasil-degistirilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?