Dijital dönüşüm nedir? | Dijital dönüşümün derinlemesine anlaşılması

pdf editor

Bir işletmenin dijital dönüşümü esasen orijinal iş modelinin alt üst edilmesi ve değiştirilmesidir, bu nedenle işletmenin kendisine büyük bir belirsizlik getirecektir. Bunun önemi nedir? Neden dijital dönüşüme takıntılı olmalıyız? Bu makale, dijital dönüşüme yaklaşmanız ve dijital dönüşümün nasıl daha etkin bir şekilde gerçekleştirileceğini keşfetmeniz için yazarın kişisel deneyimine götürür.

 

Dijital dönüşüm nedir?

 

Dijital Dönüşüm Nedir? Markaların Dijital Dönüşüm Süreci - Bulutistan Blog

Dijital dönüşümün özü, iş modellerinin, organizasyonel yapıların ve şirket kültürünün dönüşümünü teşvik etmek için dijital teknolojiyi kullanmaktır.

Dijital dönüşümün amacı, Web, sosyal, büyük veri, yapay zeka, makine öğrenimi, bulut bilişim, blok zinciri, bilgisayar ofisi kadar küçük, otomatik montaj hattı izleme araçları, otomatik kasiyerler gibi çeşitli yeni teknolojiler ve araçlar kullanmaktır. . bilgisayar, editar pdf online ve geleneksel iş akışı veya hizmetlerin yerini alacak diğer dijital araçlar veya yazılımlar.

 

 

Kurumsal dijital dönüşümün ortak noktaları

 

Dijital dönüşümü benimseyen işletmeler genellikle yeni ekonomik kaynaklar, yeni ürün ve hizmetler ve yeni iş modelleri peşindedir. Tüm yenilik ve değişimin amacı, yeni iş kanalları açmak için yeni düşüncenin kullanılmasından ayrılamaz. Bu nedenle dijital dönüşüm aynı zamanda teknoloji ve iş modelinin derin entegrasyonudur ve dijital dönüşümün nihai sonucu iş modelinin değişmesidir.

 

 

Güçlü bir kurumsal kültür, dijital dönüşümün kalbinde yer alır

 

Kurum kültürü dijital dönüşümde önemli bir rol oynamaktadır. Tüm yeniliklerin ve değişikliklerin desteklenmesi gereken ortak inanç ve davranış kurallarıdır.

Değişim, orijinal çalışma modunu bozdu, huzursuzluk ve gerginlik getirdi ve aynı zamanda herkesin içsel kaygısına ve baskısına neden oldu. Bu zamanda, kurum kültürü kendi değerini göstermeye başlar. Kurumsal kültür, şirketin gelişimine hizmet etmeli ve her çalışana zor zamanlarda konumunu istikrara kavuşturma konusunda rehberlik etmeli ve herkesin ilerlemesini teşvik etmek için bir fırsat haline gelmelidir.

 

Convert PDF to Word Editable -100% Free - ABCDPDF.COM

 

Kurumsal kültür, çalışan değerleriyle yakından bağlantılı olmalıdır

 

Çok fazla soyut, anlaşılmaz slogan ve alıntılar eklemeyin ve cümlelerin açık ve uygulanabilir olması gerekir. Ayrıca, kurum kültürü sloganı veya politikası, şirketin tüm üyeleri tarafından müştereken benimsenir. Gerçek anlamı olması için onu önemli bir konuma yerleştirmesi ve ödül ve cezalarla ilişkilendirmesi için uygulayıcıya ihtiyacı vardır. Bunların farkına varmak zor değil. Aslında, birçok büyük işletmenin kurumsal kültür sloganları yoktur, ancak herkes tarafından iyi hatırlanırlar. Bunu neden yapabilirler? Yöntemler var. Kurum kültürünün özü, eyleme dönüştürülebilir parçalara dönüştürülür ve bu parçalar, çalışanların doğal olarak akıllarında tuttukları bir davranış kodu haline gelen performansına eklenir.

ABCD PDF online Convert tools - 100% free

 

Örneğin, kurum kültürünün çağrışımı çalışanların ideolojik değerlerine nasıl entegre edilir?

 

Değiştirme cesareti Mükemmel +5 Çalışanlar değişme, ilerleme, yeni pozisyonlara veya yeni görevlere aktif olarak uyum sağlama ve yeni işlerde mükemmel performans elde etme cesaretine sahiptir.
iyi +4 Çalışanlar yeni çalışma ortamına uyum sağlamak için çok çalıştılar, yeni pozisyonla ilgili şikayetleri olmadı ve yeni işte iyi bir performans sergilediler.
Normal +3 Çalışanlar yeni işe iyi bir şekilde entegre olmuşlardır ve temelde mevcut iş görevleri için yetkindirler. Güçlendirilmeleri gerekse de, yine de ödüllendirilir ve teşvik edilirler.
Zavallı -2 Çalışanın yeni pozisyona entegre olmaması ve yeni işe karşı tutumunun yeterince olumlu olmaması durumunda -2 performans cezası verilir. Performans art arda üç ay ortalamaya ulaşmazsa, görevden alınır.

 

Sonuç olarak, yazarın bu şirkette çalışan performansına değişme cesaretini eklemesi, çalışanlarla ilgili kurum kültürünün temel ilkelerinin en doğru göstergesidir. Sadece şirkete potansiyel dijital dönüşüm avantajları getirmekle kalmıyor, aynı zamanda çalışanlar için ödüllendirici bir uygulama oluşturuyor. kavramı, çalışanlar “değişim arama cesareti” değerine daha fazla dikkat edeceklerdir.

Bundan sonra yazar, şirket için “olumlu”, “ekip çalışması”, “ciddi ve sorumlu” gibi ideolojik ve değer projeleri de formüle etti. Bu düzenlemelerden bazıları çalışanın öz değerlendirmesi ve lider puanlaması ile birleştirilebilirken, diğerleri başarılı iş performansına dayalıdır. Değerlendirmek.

 

Kurumsal kültürel değerleri performans değerlendirmeye uygulayan ve dijital dönüşüm görevlerine dahil eden şirketin yeni projelerinden bazıları etkileyici sonuçlar verdi. Öte yandan ekibe katıldıktan sonra daha hızlı entegre olabilen ve ilgili alanlarda sonuç üretebilen yeni çalışanlar da var. Çalışanların kolektif bilincinin, ideolojisinin ve ahlakının ilerlemesi ve şirketin bu değişim döneminde ayakta kalabilmesi, kurum kültürünün yardımıyla ayrılmaz bir bütündür.

 

 

Dijital dönüşümü desteklemek için kaliteli araçlar

 

Dijitalleşmenin yanlış anlaşılması, bugünlerde birçok insanın her şeydeki yeniliği dijitalleşmeye atfetmesidir. Aslında dijital dönüşüm bir slogan değil, yeni bir düşünme biçimi ve nicelleştirmeye yönelik bir dizi işlemdir.

 

Genel bir bakış açısıyla dijital dönüşüm, otomasyon, zeka, görselleştirme ve Nesnelerin İnterneti gibi temel kavramlara dayanması gereken genel planlama ve yöndür. Bu veri işlemlerini gerçekleştirmeye yönelik köprü, verileri en hızlı ve en verimli şekilde dönüştürmemize ve birleştirmemize yardımcı olabilecek bir dizi çevrimiçi düzenleme standardı gerektirir. Burada, dijital dönüşüm için Abcd PDF platformunun getirdiği editar pdf online, PDF ve çeşitli belgelerin format dönüştürme, sıkıştırma, birleştirme ve imzalama işlemlerini çevrimiçi olarak tamamlamak için kullanabilirsiniz ve platformun tüm araçları ücretsizdir. .

 

Abcd PDF - New Tab For Chrome

 

PDF düzenleme, dönüştürme, birleştirme, bölme, filigran araçları ekleme koleksiyonu
PDF’yi düzenle Birim PDF’si Bölücü PDF PDF’den Word’e PDF’den Excel’e
PDF’den PPT’ye PDF’den JPG’ye PDF’den PNG’ye PDF’den HTML’ye Word’den PDF’ye
Excel’den PDF’ye PPT’den PDF’ye JPG’den PDF’ye PNG’den PDF’ye HTML’den PDF’ye
PDF’yi koruyun PDF’nin kilidini aç Filigran Sayfa numarası Quitar sayfaları
Sayfaları kaldır PDF olarak kaydet PDF’yi imzala PDF’den DOCX’e dönüştürücü ODT’den PDF’ye
pdf olarak kaydet PDF imzası ODT’den PDF’ye PDF Dönüştürücü PDF’yi sıkıştır

 

Çevrimiçi düzenleme belge depolama alanınızı daha da geliştirmek için daha fazla hizmeti özelleştirmek için Abcd PDF platformuyla iletişime geçin.

 

özetle

 

Bu sektör makalesi, sizin için dijital dönüşümün temel kavramlarını açıklamaktadır. Dar anlamda dijital dönüşüm, tüm iş değişikliklerini ona atfeder, ancak özü ancak işletmelere güvenilir iş veri tabanlı dağıtım modelleri getirebilir. Ayrıca kurum kültürünün dijital dönüşümde nasıl önemli bir rol oynadığına ve yazarın şirketin dijital dönüşümüne katılımı sırasında editar pdf online düzenleyicisinin işimize getirdiği büyük yardıma odaklandık . Teşekkürler tekrar .

 

 

The post Dijital dönüşüm nedir? | Dijital dönüşümün derinlemesine anlaşılması first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/dijital-donusum-nedir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?