En İyi Mac Steam Oyunları

En İyi Mac Steam Oyunları

Bu yazıda en iyi Mac Steam oyunları hakkında konuşacağız. İyi bir donanıma sahip bir Mac’iniz varsa, bu oyunların tadını çıkarabilir ve kalbinizin içeriğiyle oynayabilirseniz. İnsanlar genellikle çok geç olana kadar Mac için en iyi Steam oyunlarının var olduğunu fark etmezler. Ancak, sıradaki oyununuzu seçerken çeşitlilik söz konusu olduğunda, ünlü PC oyun platformu solungaçlara doldurulur. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, biz burada devreye giriyoruz. Programcıların ünlü Apple masaüstü işletim sistemi için seçtikleri en iyi seçimler konusunda emin değilseniz, kesin bilgiler için okumaya devam edin.

İnsanlar kendilerini oyun dünyasına tamamen kaptırmak istediklerinde, genellikle tam özellikli oyun bilgisayarlarını veya PlayStation 5 ve Xbox Series X gibi konsolları tercih ederler. Mac’te oynamak için en iyi Steam oyunuyla ilgili makaleye başlayalım.

İşte Mac İçin En İyi Steam Oyunu Listesi

Stardew Valley

Çiftçilik simülatörlerinden hoşlanan oyuncular için Stardew Valley son derece keyifli. Büyükbabasının eski püskü çiftlik arsasını yeni almış bir çiftlikte acemi olarak başlıyorsunuz. Edindiğiniz mülkün düzenini değiştirmek ve Stardew Valley’i eski ihtişamına geri getirmek artık sizin sorumluluğunuzdadır. İdeal dengeleme, kişiselleştirme, çevrimiçi oyun ve çekici yeni zorluklar, oyunun keyifli oynanışını hemen hemen özetliyor. Hatta arayışınızda size yardımcı olabilmeleri için diğer oyuncuları oturumunuza davet edebilirsiniz. Ayrıca, formalite her zaman gerekli değildir. Karakterinizin cinsiyetine bağlı olarak, bekarla evlenebilir ve hem çiftliği hem de kendi ailenizi büyütebilirsiniz.

Mac Steam Oyunları
Mac Steam Oyunları

Divinity: Original Sin 2

Larian Studios, serideki orijinal oyunun devamı olan rol yapma oyunu Divinity: Original Sin 2’yi yarattı. Divinity: Original Sin 2’de İlahi düzen ve büyücüler arasındaki kanlı bir çatışmanın karanlık hikayesi anlatılıyor. Buradaki RPG bileşenleri eğlenceliydi ve Divinity: Original Sin 2, karakter özelleştirmesinden çözülen gizemlere kadar baştan sona bir zevkti. Ek olarak, bu oyunun savaşındaki silah ve büyü çeşitliliği bizi şaşırttı. Ve gerçekten dürüst olmak gerekirse, çok uzun zamandır bir RPG’de bu tür bir taktik savaş görmemiştik. Mac kullanıyorsanız ve rol yapma oyunlarından hoşlanıyorsanız, Divinity: Original Sin serisiyle başlamalısınız. Ek olarak Steam, serideki her iki oyunu da macOS kullanıcıları için kolayca erişilebilir hale getiriyor.

Hollow Knight

Kendine özgü Metroid Vania bağımsız platform oyunu Hollow Knight’ın olağanüstü dehasını göstermesi uzun sürmüyor. Bu eğlenceli oyun, tipik yan silindiriniz değil. Bunun yerine, zorluk seviyesini, From Software’den en iyi performans gösteren IP’lerin bir koleksiyonu olan iyi bilinen Souls benzeri oyunlardan alır. Böceğe benzeyen ve Çivi kılıcını sallayan bir şövalyeden sorumlusunuz. Bu silahlar yalnızca her türden düşmanı ortadan kaldırmak için değil, aynı zamanda çevreyle çeşitli şekillerde etkileşim kurmak için de kullanılıyor. Hollow Knight ile ilgili her şey, oyunun patronlarıyla karşılaşmalarınıza kadar titizlikle hazırlanmış. Başka bir deyişle, gerçekten öze indiğinde, Hollow Knight neredeyse kusursuz bir oyunun tüm temel bileşenlerini kontrol eder. Oynanışta, hikayede, karakter gelişiminde, estetikte veya müzikte hiçbir detay gözden kaçmadı.

Borderlands 2

Çok sayıda karaktere, eğlenceli karakterlere ve eğlenceli aksiyon sahnelerine sahip bir yağmacı-atıcı. Gerçekçiliği biraz düşündüren bazı FPS oyunlarının keyfini çıkarabilirsiniz. Borderlands garip bir evrende geçiyor, size yüzlerce bilimkurgu silahı sunuyor ve sizi mutantlar ve dünya dışı varlıklarla bombalıyor. Kulağa zaten eğlenceli gelmiyor mu? Garip düşmanları ve hain beyinleri alt etmek için dört yeni kasa avcısından birini seçeceksin. Oyunu tercihlerinize göre özelleştirmek için bir dizi seçeneğiniz var. Çeşitli silahlar toplayabilir ve karakterinizi beceri puanlarıyla oyun tarzınıza uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz. Ek olarak, Borderlands 2 çevrimiçi işbirliğine sahiptir. Tek başınıza maceralara ve görevlere çıkmayı sevmiyorsanız, bu oyunu bir arkadaşınızla oynamak yağmalamayı sizin için çok daha eğlenceli hale getirecektir. Birlikte Pandora’nın tüm benzersiz konumlarını keşfedecek ve maksimum yıkım için sınıflarınızın benzersiz yeteneklerini birleştireceksiniz.

The post En İyi Mac Steam Oyunları first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/en-iyi-mac-steam-oyunlari/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?