Wear OS’de Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

Wear OS'de Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır

Bu makale, Wear OS’de ekran görüntüsü alma hakkındadır. Bazen ekran görüntüsü veya ekran görüntüsü olarak da adlandırılan ekran görüntüsü, bilgisayar ekranının içeriğini gösteren bir görüntüdür. Ekran görüntüleri, başkalarıyla paylaşmak veya daha sonra başvurmak için ekranınızda gördüğünüzü tam olarak yakalamanıza olanak tanır. Ekran görüntüsü almak, kaydetmek ve paylaşmak son derece yardımcı olabilir. Hatta bazıları ekran görüntüsünün internetteki en önemli şey olduğunu iddia ediyor.

Ancak ekranınızın basit bir resmi nasıl bu kadar önemli olabilir? Eh, ekran görüntüleri genellikle yeni çağ eseridir. Gördüğün çılgın şeyleri görebildiğini başkalarına kanıtlamak için kullanılırlar. Açın Artık akıllı telefonunuzda saatinizin ekran görüntüsü var. Oldukça basit, ancak Android akıllı saatinizde ve Apple saatinizde yeni Wear OS güncellemesiyle doğrudan saatten ekran görüntüsü almanın bir yolu olmasını diliyoruz.

Akıllı telefonla ekran görüntüsü almak günlük bir uygulama olsa da, bu özellik akıllı saat sahipleri için oldukça yeni ama yine de çok kullanışlı. Bazılarınızı şaşırtacak şekilde akıllı saat sahipleri de bu seçeneğe sahip. Modele bağlı olarak, bir anı yakalamak daha uzun veya daha kısa bir prosedür olabilir. Apple veya Android Wear cihazınızda nasıl anlık görüntü alacağınızla ilgili kısa eğiticiye bir göz atın. Aşağıda Wear OS’de ekran görüntüsü alma adımlarından bahsettik.

Wear OS'de Ekran Görüntüsü
Wear OS’de Ekran Görüntüsü

Wear OS’de Ekran Görüntüsü Alın

Wear OS’de ekran görüntüsü alma yöntemi oldukça basittir, ancak bunu doğrudan saatten yapamazsınız. Wear OS akıllı saatinizin eşlendiği akıllı telefona da ihtiyacınız olacak. Hem saate hem de akıllı telefona sahip olduğunuzda ve bunlar bağlandıktan sonra yapmanız gerekenler şunlardır:

Adım 1: Akıllı saatinizde ekran görüntüsünü almak istediğiniz ekrana gidin.

Adım 2: Ardından, akıllı telefonunuzda Wear OS uygulamasını açın. Bunun çalışması için akıllı saatin telefonunuza Bluetooth üzerinden bağlı olması ve Bluetooth aralığında olması gerektiğini unutmayın.

Adım 3: Wear OS uygulamasında saatinizin adını ve ardından Bluetooth ile Bağlandı mesajını görmelisiniz. Bu, gitmeye hazır olduğunuz anlamına gelir.

Adım 4:  Şimdi, sol üst köşede üç noktalı bir menü göreceksiniz, üzerine dokunun. İzlemenin Ekran Görüntüsünü Al seçeneğini seçin.

Adım 5:  Seçeneği seçtiğinizde, akıllı telefonunuzda İzleme Ekran Görüntüsü Göndermeye Hazır yazan bir bildirim alırsınız. Bildirime dokunun ve onu düzenleme, paylaşma veya istediğiniz yere yükleme seçeneğini göreceksiniz.

The post Wear OS’de Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/wear-osde-ekran-goruntusu-nasil-alinir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?