Whatsapp Videosu Göndermeden Sesini Kapatma

Whatsapp Videosu Göndermeden Sesini Kapatma

Bu yazımızda, WhatsApp videosu göndermeden sesini kapatma nasıl yapılacağından bahsedeceğiz. WhatsApp’ın yakın zamanda eklediği faydalı özelliklerden biri, sohbetlerde iletmeden veya WhatsApp Durumuna eklemeden önce videolardaki müziği kapatmanıza olanak tanır. Android’de, özellik şimdi kullanıma sunuluyor. WhatsApp’ta sesli bir video paylaşmak istiyorsanız, videoyu sessize alma özelliği işinize yarayabilir. Şimdiye kadar, üçüncü taraf uygulamalar kullanılarak bir videonun sesini düzenlemek gerekliydi, ancak şimdi uygulamanın yerleşik video sesini kapatma seçeneğini kullanabilirsiniz.

Android kullanıcıları, WhatsApp’ın, kullanıcıların videoları kişilerine göndermeden önce sessize almalarını sağlayan yeni işlevini zaten alıyor. Geçen yılın Kasım ayından bu yana geliştirilmekte olan özelliği bazı WhatsApp kullanıcıları kısa süre önce keşfetti. WhatsApp’ın iki rakibi olan Facebook ve Instagram’da zaten sessiz video özelliği bulunuyor. Müşteriler bağlantılarıyla görüntü paylaşmak istediklerinde ancak sesten memnun olmadıklarında bu seçenek son derece yararlıdır. WhatsApp videolarını göndermeden önce sessize alma adımları aşağıdadır.

Whatsapp Videosu Sesi Kapatma
Whatsapp Videosu Sesi Kapatma

WhatsApp’tan Video Göndermeden Önce Ses Nasıl Kapatılır?

Adım 1: İlk olarak, Android cihazınıza Google Play’den WhatsApp’ın en son sürümünü yükleyin. Videonun sesini kapat simgesini bulamıyorsanız, WhatsApp yavaş yavaş Android’de kullanıma sunduğu için bu özelliği henüz almamış olabilirsiniz. WhatsApp’ı en son sürüme güncellemeyi de deneyebilirsiniz.

Adım 2: Herhangi bir WhatsApp sohbetini açın.

Adım 3: Bir video kaydetmek istiyorsanız alttaki ek simgesine tıklayın ve kamera simgesine dokunun veya bir video seçmek için galeri simgesine dokunun.

Adım 4: Şimdi video ekranda gösterilecek ve burada düzenleyebilirsiniz. Videodan sesi çıkarmak için sol üstteki hoparlör simgesine dokunun. Bittiğinde, videoyu sesli olarak WhatsApp’ta paylaşabilirsiniz.

WhatsApp’ı bir iPhone’da kullanıyorsanız, sessiz video simgesini kullanabilmek için bir süre beklemeniz gerekecek çünkü WhatsApp henüz bir çıkış tarihi sağlamadı.

The post Whatsapp Videosu Göndermeden Sesini Kapatma first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/whatsapp-videosu-gondermeden-sesini-kapatma/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?