Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum: Bu Seviyeleri Bekleyin!

bitcoin

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından CoinTürk, kripto para piyasasındaki son durum ve analist yorumlarını derlediği bir yazı hazırladı.

 

Kripto Paralar ve Bitcoin’de Son Durum

 

 

Lider kripto para birimi Bitcoin 10 Kasım 2021’de 69.000 dolar ile tüm zamanlar rekorunu kırdıktan sonra düşüşe geçti. Haziran ayında 17. 622 dolar ile ayı piyasasının dip seviyesini belirleyen Bitcoin yazının kaleme alındığı sırada ise 18.750 dolar üzerinde işlem görüyor. 4 saatlik grafiklere bakıldığında ise güncel verilerde Bitcoin’in 18.125 dolar ile dip seviye belirlediği ve 22.799 doların da tepe seviye olarak işlem gördüğü ifade edilebilir.

 

Buna ek olarak altcoin’lerde de BTC ile birlikte ciddi bir geri çekilme oldu. Piyasa değeri bakımından en büyük altcoin olan Ethereum (ETH), 16 Kasım 2021 tarihinde 4.891 dolar ile tüm zamanlar rekorunu kırmıştı. Bitcoin ile benzer bir grafik çizen ETH ayı piyasasında şimdiye kadar Haziran 881 dolara kadar geri çekildi. Yazının kaleme alındığı sırada 1.284 dolar olan ETH’nin ATH seviyesinin yaklaşık %74 altında işlem gördüğü ifade edilebilir.

 

Öte yandan işlem hacmi bakımından en büyük borsa coin’i olan Binance Coin (BNB) yazının kaleme alındığı sırada 269 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yaşamış olduğu %5’in üzerindeki geri çekilme dikkatleri çekiyor. Ayrıca piyasa değeri bakımından en büyük metaverse coin konumunda bulunan ApeCoin de (APE) son 24 saat içinde %6’nın üzerinde düşüş yaşadı ve yazının yayına hazırlandığı sırada 5,3 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin Fiyat Beklentileri

 

Analistler ve uzman isimler Bitcoin ve altcoin rallisi konusunda bir fikir birliğine varmış değil. Aslında kripto para piyasasının volatil durumu düşünüldüğünde net bir tarih verilemeyeceği de zaten biliniyor. Ancak piyasanın popüler analistlerinden birisi Bitcoin noktasında düşüncelerini paylaştı.

 

CoinTürk adlı kripto para, Bitcoin, NFT, Web3, metaverse ve blockchain haber sitesinde de belirtildiği gibi kıdemli analist Jason Pizzino Youtube üzerinden yaptığı açıklamalarda, FOMO’dan kaçınmanın akıllıca olacağını ve yeni pozisyon açmadan önce iyi düşünmeleri gerektiği konusunda birtakım uyarılarda bulundu.

 

Analiste göre yatırımcılar öncelikle Bitcoin’in 20.700 doları geçmesini ve bu seviye üzerinde kalıp kalamayacağını beklemesi gerekiyor. Analist bir sonraki hedefinin ise 23.200 dolar olduğunu ifade ediyor.

 

The post Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum: Bu Seviyeleri Bekleyin! first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/bitcoin-ve-altcoinlerde-son-durum-bu-seviyeleri-bekleyin/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?