iPhone’da WhatsApp Mesajları Nasıl Yedeklenir?

iPhone'da WhatsApp Mesajları Nasıl Yedeklenir

Bu yazıda, iPhone’da WhatsApp mesajları nasıl yedekleneceği hakkındadır. WhatsApp, ücretsiz bir platformlar arası mesajlaşma hizmetidir. iPhone ve Android akıllı telefon kullanıcıları ile Mac ve Windows PC kullanıcıları gibi çeşitli işletim sistemlerinin, alıcının cihazından bağımsız olarak dünyanın her yerinden herkesle ücretsiz arama yapmasına ve metin, fotoğraf, sesli ve görüntülü mesaj alışverişinde bulunmasına olanak tanır. WhatsApp Web Kullan ve WhatsApp Etiketleri Gönder’i kullanın. WhatsApp, hücresel ağlar ve Kısa Mesaj Servisi (SMS) gerektiren Apple iMessage ve Messages by Google’ın aksine, platformlar arasında iletişim kurmak için bir Wi-Fi bağlantısı kullanır. WhatsApp, dünyanın birçok yerinde günlük yaşamın önemli bir parçasıdır. Facebook’un sahip olduğu uygulama, açık ara dünyanın en popüler mesajlaşma servislerinden biridir.

Birçok insan için WhatsApp birincil iletişim aracıdır. Öyleyse, kaybolan veya bozulan bir telefon, tüm bu konuşmaların, değiş tokuş edilen ancak kaydedilmeyen fotoğraf ve videolardan bahsetmiyorum bile, kaybolması anlamına gelseydi ne yazık olurdu. Bunun size olmasına izin vermeyin – WhatsApp’ı yedeklemek iPhone’da kolaydır. WhatsApp’ı yedekleyerek hesabınızı ve verilerinizi kolayca yeni bir cihaza yükleyebilir ve kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Aşağıda, iOS’ta WhatsApp sohbetlerini yedekleme adımlarından bahsettik.

iPhone'da WhatsApp Mesajları Yedekleme
iPhone’da WhatsApp Mesajları Yedekleme

iPhone’da WhatsApp Sohbetleri Nasıl Yedeklenir?

Adım 1: iPhone’da WhatsApp uygulamasını açın

Adım 2: Ayarlar’a dokunun.

Adım 3: Sohbetler’e dokunun.

Adım 4: Sohbet Yedekleme’ye dokunun.

Adım 5: iPhone kullanıyorsanız Şimdi Yedekle’ye dokunun. Tüm WhatsApp sohbet geçmişinizin bir kopyası bir ZIP dosyasına kaydedilecek ve bağlı bulut hizmetine yüklenecektir.

Adım 6: Otomatik yedeklemelerinizin sıklığını ayarlamak için Otomatik Yedekleme’ye ve ardından Günlük, Haftalık veya Aylık’a dokunun. Otomatik sohbet yedeklemelerini tamamen devre dışı bırakmak istiyorsanız Kapalı’yı da seçebilirsiniz.

iOS’ta WhatsApp Sohbetlerini Yedekleme hakkındaki makalemizin size yardımcı olacağını ve tüm sorunlarınızı çözeceğini umuyoruz. Kullanabileceğiniz en iyi metin mesajlaşma uygulamalarından biridir ve ayrıca gizliliğe dikkat etmeniz gerekir, ancak akıllı telefonunuzu bir yerde kaybederseniz ne olur? O zaman WhatsApp sohbetleriniz kaybolacak ama ya bir sohbet yedeği oluşturursanız. iPhone’da WhatsApp’ın sohbet yedeğini nasıl oluşturacağınızı bilmek istiyorsanız, yukarıda belirtilen adımları izleyin.

The post iPhone’da WhatsApp Mesajları Nasıl Yedeklenir? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/iphoneda-whatsapp-mesajlari-nasil-yedeklenir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?