Para ve Şans Getiren Bitkiler

Para ve Şans Getiren Bitkiler

Ev için uğurlu bitkiler, evdeki durgun ve bayat enerjileri uzaklaştırır. Bizi bilinçaltında terapötik özelliklere sahip olan yeşil renge bağlarlar. Doğru yönlere yerleştirilen para ve iyi şans getiren sağlıklı büyüyen bitkiler, kişinin yaşamına bolluğu çekme ve ilişkileri geliştirme yeteneğini geliştirir.

Tulsi

Evde pozitifliği artıran en güçlü, kutsal ve uğurlu iyi şans bitkilerinden biri, Tulsi veya kutsal fesleğendir. Tıbbi değeri çok yüksek olan bu çalı, atmosferi temizleyebilir ve sivrisinekleri uzak tutabilir. Tulsi evin önünde veya arkasında, balkonda veya pencerelerde, düzenli olarak güneş ışığına maruz kalan her yerde yetiştirilebilir.

Bambu

Güneydoğu Asya’dan gelen iyi şans bitkisi bambu (Dracaena Sanderiana) ve hem Vastu hem de Feng Shui, onu iyi şans ve sağlıkla ilişkilendirir. İyi şans bitkisindeki sap sayısının, belirli bir şanslı bambu bitkisinin anlamı üzerinde büyük etkisi vardır. Örneğin zenginlik için beş sapı olmalıdır; iyi şanslar için altı; sağlık için yedi sap ve sağlık ve büyük zenginlik için 21 sap. Bambu ev için iyi şans bitkileri aynı zamanda hava temizleyici görevi görür ve çevredeki kirleticileri giderir. Bambu bitkisini tercihen doğu köşesinde tutun.

Para Bitkisi

Para bitkisinin (pothos) eve zenginlik ve iyi şans getirdiği ve maddi engellerin aşılmasına yardımcı olduğu bilinmektedir. Para bitkileri, toksinleri havadan süzdükleri için doğal hava temizleyicileri gibi davranırlar. Bu iyi şans bitkileri çok az bakım gerektirir. Evde bir para bitkisi bulundurmanın hem kişisel hem de profesyonel alanlarda başarıya ulaşmaya yardımcı olabileceği söylenir.

Areca Palmiyesi

Feng Shui’ye göre Areca palmiye bitkileri sağlık, barış ve refah getirir. Ev için bu şanslı bitkiler, negatif enerjiyi ortadan kaldırır ve pozitifliği çeker. Bu yapraklı bitki evin herhangi bir yerinde, dolaylı güneş ışığı altında yetiştirilebilir. Ev için bu iyi şans bitkileri, havadaki yaygın kirleticileri giderme ve aynı zamanda nemi iyileştirme yeteneğine sahiptir.

Şans Getiren Bitkiler
Şans Getiren Bitkiler

Lavanta

Lavanta, birçok terapötik faydası olan aromatik bir bitkidir. Yatıştırıcı özelliği olduğu için aromaterapide kullanılır. Koku ve ilaç yapımında lavanta çiçeği ve lavanta yağı kullanılır. Evin önünde veya herhangi bir dış mekanda bulundurulması ideal olan şanslı bitkiler arasındadır.

Yasemin

Yasemin takdiri, sevgiyi ve iyi şansı temsil eder ve ilişkilerde pozitiflik yaratır. Yasemin (mogra) narin tatlı bir kokuya sahiptir ve ev için bu iyi şans bitkisinin kaygıyı azalttığı ve huzur getirdiği bilinmektedir.

Orkide

Orkide ev için iyi şans çiçekleridir ve iyi şans ve refah ile ilişkilidir. Feng Shui’de orkideler iyi ilişkileri, mutluluğu ve doğurganlığı sembolize eder. İdeal olarak, ev için bu iyi şans çiçekleri kuzey yönüne yerleştirilmelidir.

Ebegümeci

Kırmızı ebegümeci, tanrıça Kali ve efendisi Ganesha’ya sunulduğu için ilahiyatla ilişkilendirilir. Bu Vastu bitkilerini evinizde, güneşli bir pencerede veya bahçede, pozitif enerji, istikrar ve yaşam sevinci için yetiştirebilirsiniz. Sarı ebegümeci, kişinin moralini yükseltmek, evinize iyi şans getirmek için idealdir ve bu nedenle Hindistan’da eviniz için şanslı bitkiler olarak kabul edilir. Ebegümeci bitkisi vastu yönü ya kuzeydir ya da doğudur.

The post Para ve Şans Getiren Bitkiler first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/para-ve-sans-getiren-bitkiler/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?