iPhone 14 Pro’da 4K Sinematik Modu Videoları Nasıl Açılır?

iPhone 14 Pro'da 4K Sinematik Modu Videoları Nasıl Açılır

Bu yazımızda size iPhone 14 Pro’da 4K Sinematik mod videolarını nasıl etkinleştireceğinizi göstereceğiz. Apple, son yıllarda iPhone’lar için Sinematik Modu tanıttı. Bu özellik, yepyeni iPhone 14’te bulunabilir ve iPhone 13 modellerinde de mevcuttu. Siz de bu özelliği duyanlardansanız, şimdi onu tanımanın ve kullanmanın tam zamanı. Apple, iPhone 14 modelleri için 4K film modunu tanıttı. İlginç bir şekilde, kullanıcılar videoları iki farklı kalitede kaydedebilir – 4K 24 fps (bu daha çok sinematik bir kare hızıdır) ve 4K 30 fps (normal kare hızıdır). Yeni iPhone 14’te Sinematik Modu yeni 4K çözünürlükte kullanmak için önce ayarlarda daha yüksek kaliteyi etkinleştirmeniz gerekiyor. Aşağıda iPhone 14 Pro’da 4K Sinematik mod videolarını etkinleştirme adımlarından bahsettik.

iPhone 14 Pro'da 4K Sinematik Modu
iPhone 14 Pro’da 4K Sinematik Modu

iPhone 14 Pro’da 4K Sinema Modu Videolarını Etkinleştirin

4K kayıt özelliği, yeni iPhone 14 Pro serinizde varsayılan olarak etkin değildir; bu nedenle manuel olarak etkinleştirilmesi gerekir. İşte iPhone 14 Pro’da 4K Sinematik modunu etkinleştirmek için bazı basit adımlar.

Adım 1. İlk olarak, iPhone’unuzdaki Ayarlar uygulamasını açın, aşağı kaydırın ve üzerine dokunun Kamera .

Adım 2. Kamera Ayarları ekranında, Sinematik Kaydet seçeneğine dokunun.

Adım 3. Şimdi, Sinematik Kaydet Ekranında, 24 fps’de 4K veya 30 fps’de 4K seçeneğine dokunun.

Bu kadar! iPhone 14’ünüzde 4K Sinematik modunu bu şekilde etkinleştirebilirsiniz. 30 fps’de 4K daha yüksek kaliteli video üretir ancak 24 fps’de 4K’dan daha fazla yer kaplar.

iPhone 14 Pro’da 4K Sinematik mod videoları nasıl etkinleştirilir konulu bu makaleyi beğeneceğinizi umuyoruz. iPhone 13 kullanıyorsanız, Sinema Modu özelliğine zaten sahipsiniz. Ancak Sinema Modu, 1080p videoları 30 fps’de kaydetmenize olanak tanır. 1080p videolardan memnun değilseniz, yeni iPhone 14 Pro serisini satın almak tek seçenektir. 4K Sinema Modunda video kaydetme özelliği yalnızca iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro max’ta mevcuttur.

The post iPhone 14 Pro’da 4K Sinematik Modu Videoları Nasıl Açılır? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/iphone-14-proda-4k-sinematik-modu-videolari-nasil-acilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?