Aynı Gün Teslimatlı Hazır Prefabrik Ev Seçenekleri Sizleri Bekliyor

karmod

Prefabrik ofislerin sunmuş olduğu en önemli avantajlardan bir tanesi hazır ev seçenekleridir. Hazır evler, aynı gün teslimat hizmeti de sunmasından dolayı acil ihtiyaçlarınızda sizlere destek olur. Farklı illere yaklaşık olarak 2 iş günü içerisinde teslim edilir. Prefabrik sektörünün en çok tercih edilen ev modeli olan hazır evler istenilen her bölgede kullanılabilir.

Hazır evler stoklu olarak satışa sunulur. Herkesin ihtiyacı  baz alınarak üretilen prefabrik ev modelleri siparişlerinizi oluşturduğunuz an teslimat sürecine başlanır. 2+1 standart ev modelleri 4 kişilik aile yaşamına uygun büyüklükte yer alıyor. Sizler kendi yaşam tarzınıza göre hazır ev modellerinden tercih ederek yaptırabilirsiniz.

Hazır ev modelleri, modern yapısı ile kurulum yapılacak noktalara uyum sağlar. İstenilen renk ve modelde inşa edilebilen hazır ev seçenekleri tamamen sizlerin zevkine göre dizayn edilir. Hazır evler, kurulum yapıldığı an kullanıma hazırdır. Evin içerisinde elektrik tesisatları, su tesisatları, wc ve banyo gibi giderlerin tüm süreçleri özenle hazırlanır. Bu işlemler satın aldığınız evin hizmetine dahil olmasından dolayı ekstra ücret ödemenize gerek kalmaz.

Klasik betonarme yapılarının üretim süreçlerinden oldukça farklı olan üretim süreçlerine sahip olan prefabrik konutlar düz bir zemin üzerine inşa edilir. İnşa esnasında kurulum yapılacak olan alanda kazı çalışmasına ihtiyaç duyulmaz. Bu durum çevreninde kirlenmesini engelleyerek inşaat harfiyatı oluşturmaz.

Prefabrik Villalara Düşük Bütçe İle Sahip Olmak Artık Daha Kolay

Müstakil yaşamın olmazsa olmazlarından bir tanesi olan villalar, her geçen gün artan fiyatları ile villa sahibi olmak isteyenlerin bütçelerine olumsuz anlamda etki ediyor. Prefabrik sektörünün günden güne büyümesi ve her isteğe uyarlanabilmesi müstakil villalarında artmasına neden oluyor. Klasik betonarme fiyatları ile kıyaslandığında prefabrik villalar uygun fiyatlar ile hizmete sunuluyor. Doğa ile baş başa kalabilmenize imkan tanıyan ev modelleri ile yaşamınızda pozitif yönde değişiklik yapabilirsiniz.

Prefabrik villa modellerinde tek katlı ve çift katlı olarak dilediğiniz yapı seçenekleri inşa edilebiliyor. Bütçeniz ile uyumlu olan modelleri belirleyerek tek katlı ya da çift katlı olarak prefabrik villaları yaptırabilirsiniz.

karmod
karmod

Prefabrik Villalar Projeye Bağlı Kalınarak Hazırlanıyor

Prefabrik villalar klasikleşen yapı sektörlerinin aksine, farklı çalışma perspektifine sahiptir. Öncelik olarak kendinize özgü bir yapı oluşturmak isterseniz prefabrik satış ofislerinde alanında uzman kişiler ile bir proje oluşturulur. Bu proje aşamasında villa içerisinde istediğiniz oda sayısını, mutfak ve banyonun lokasyonunu ve metrekare tercihinizi kendi isteğinize göre yaptırabilirsiniz.

Proje aşaması alanında uzman ekipler tarafından özel programlarda hazırlanır. Evinizin tüm detaylarını içeren bu proje kontrol edildikten sonra üretim aşamasına geçilir. Üretim aşaması evin tüm noktaları son teknoloji makineler ile hazırlanır. Depreme ve ekstra ısı yalıtımları bulunan prefabrik villalar her mevsim kullanıma uygundur. Sahip olduğu ısı yalıtımları sayesinde ısınma hususunda da bütçenize olumlu olarak katkı sağlar.

Üretimi tamamlanan evinizin tüm parçaları özenle paketlenerek kurulum yapılacak olan noktalara gönderilir. Evin tamamlanması ve teslimat süreci yaklaşık olarak 2 iş gününe tekabül eder.

Kurulum aşamasında ilk olarak zemin ayarlaması yapılır. Düz bir zemin oluşturularak çelik konstrüksiyon malzemeler birleştirilerek evin ana hatları oluşturulur. Oluşan bu ana hat üzerine evin temelleri eklenerek evin %80’lik kısmı hazırlanmış olur. Boya, yer ve zemin döşemesi, wc ve banyo gibi evin tüm işlemleri de hazırlanarak sizlere teslim edilir. Kısa süre içerisinde hazırlanan bu yapılara sahip olmak için sizler de siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.

karmod
karmod

Prefabrik Sektörü İle Borçsuz Ev Sahibi Olabilirsiniz

Prefabrik sektörünün sağlamış olduğu avantajlar sayesinde ev sahibi olmanız artık olanaksız değil. 1+1, tiny house ve birçok farklı ev model seçeneği ile bütçenize uyumlu olan prefabrik evler hakkında bilgi alarak dilediğiniz modeli kolaylıkla yaptırabilirsiniz.

Prefabrik evler sizlere ekstra masraf çıkarmazlar. Ev ile ilgili anlaşmış olduğunuz fiyat dışında herhangi bir ödeme yapmadan evinizi istediğiniz şekilde yaptırabilirsiniz. Bakım ve onarım gerektirmeden uzun yıllar kullanıma uygun olan prefabrik konutlar bütçe dostu özelliği ile borçsuz ev almanıza imkan tanıyor. Sizler de bu imkanlardan yararlanmak isterseniz vakit kaybetmeden prefabrik sektörünü tercih ederek evinizi yaptırmaya başlayabilirsiniz. Uygun fiyatlara sahip prefabrik villa fiyatları hakkında da bildi alarak hayallerinizdeki yapıya kavuşabilirsiniz.

 

The post Aynı Gün Teslimatlı Hazır Prefabrik Ev Seçenekleri Sizleri Bekliyor first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/ayni-gun-teslimatli-hazir-prefabrik-ev-secenekleri-sizleri-bekliyor/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?