Canlitv.Services ile CNN Türk Canlı ve Habertürk Yayını izle !

canlı tv

CNN Türk’te günümüzde yayınlanan programı hakkında size biraz bilgi vereceğiz. CNN Türk Canlı yayın akışı Tartışma, haber, söyleşiye, yaşam, güncel haberlerin yer aldığı programlar yapılmaktadır. Güncel haberler den haberdar olmak istiyorsanız CNN Türk takip etmelisiniz. Spor haberlerini değer veren CNN Türk son dakika spor haberlerinden haberdar olmak için güzel bir kanaldır. Sağlık hakkında programlar yapmakta sağlığa zararlı neler faydalı Bunlar anlatılmaktadır. Uzman doktorların yer aldığı sağlık programında sağlığınız için neler kullanmalısınız neler kullanmamalısınız bunlar hakkında bilgi vermektedir.

 

Canlı Tv, CNN Türk’te yayınlanan bir başka programda eğitim programıdır, günümüzdeki eğitim hakkındaki son gelişmeler gelişmesi bekleyen haberler hakkında bilgiler verilmektedir. Eğitim ve sağlıkta neler yapabiliriz nelerden destekleyebiliriz. Öğrenciler ne istiyor gibi akılda takılan soruları yanıtlandı eğitim programına yer verilmektedir. Ekonominin son dakika haberlerini ve CNN Türk’te bulabilirsiniz, ekonomi haberlerini takip etmek istiyorsanız kanalı seyretmelisiniz. CNN TÜRK zaman zaman siyasi isimleri yer vermektedir. Siyaseti önemli noktasında yer alan etkinlikleri programına davet etmem CNN TÜRK zaman zaman siyasetinden nabzını tutmaktadır.

 

CNN Türk canlı izle Yaşamın kıyısında, İki kahve arası gibi programlar yer veren CNN TÜRK günümüzde en çok seyredilen kanallardan birisi arasına girmiştir. 5N 1K programı ile de çok dikkat çekmektedir. Aynı zamanda gece haberleri ile de gece geç saatlere kadar haber vermektedir. Sizde güncel haberlerinden haberdar olmak istiyorsanız CNN Türk takip etmelisiniz. Gece ilerleyen saatlerde gün içerisinde yayınlanan programların tekrar yapılmaktadır.

 

Lezzet avcısı olan Mehmet Yasin lezzet duraklarında Türkiye’nin her iline uğramaktadır. Aynı zamanda yurt dışı gezilerde düzenlemektedir. Pazar günleri ise kanseri yenmek adlı program gerçekten çok dikkat çekmektedir. Deniz Bayramoğlu ve Semiha Şahin in hazırladığı güne merhaba programı gecenin ve günün taze haberler ile yol durumunu ve hava durumunu yayınlamaktadır. Gerçekten çok keyifli bir programdır. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken bu kanal yaptığı programlar sayesinde de iligiyi üzerine çekmiştir. Zaman zaman dini konuklarda davet eden kanal bir zamanlar Cübbeli Ahmet Hocayı haftalık olarak düzenli şekilde davet etmekte ve yayınlar yapmaktaydı. Gelen dini konulara cevaplar aramakta idi.

 

Habertürk Yayını Nasıl İzlenir?

 

Habertürk Canlı, Türkiye’de en çok izlenen ve izleyicisi olan haber kanallarından bir tanesidir. Sabahın erken saatlerinden gece ilerleyen saatleri kadar yayınladıkları haber programları ile ilgili başına toplamaktadır. Habertürk izle gün içerisinde sürekli hava durumunu ekrana bazen haberleri spor haberlerini yayınlayan Habertürk Türkiye’de sayılı kaliteli haber kanallarından bir tanesidir. sport46 program ile de Faik Çetiner’in sunumuyla ekranlardadır. Kısa bir ara etkinlik programı Seçil sevginin yorumlarıyla ekranlara ilerleyen saatlerinde teknolojiden haberler ve spor haberleri ile devam etmektedir.

 

canlı tv
canlı tv

 

Sizde güncel bütün spor haberlerinden ve Türkiye’de gerçekleşen diğer haberlerden haberdar olmak istiyorsanız Habertürk takip etmelisiniz. Cumartesi günleri yayınlanmakta olan Eko siyaset isimli programı ile dikkatleri ekran başına çekmektedir. Yavuz Semerci ve Abdurrahman Yıldırım’ın sunumuyla bu program hazırlanmaktadır gerçekten çok kaliteli ve güvenilir bir programdır. Ekonomide görünüm isimli program Serdar Kuter in sunumuyla yapılmaktadır.

 

Gün ortasında ve akşam devamlı güncel haberler den bilgiler verilmektedir. Güne bakış isimli program en dikkat çeken programlardan bir tanesidir. Habertürk gazetesinden Son dakika haberlerini de verilmektedir. Habertürk canlı yayın izle sayesinde son dakika haberlerden bilginiz olsun. Habertürk yayın akışı manşet isimli program yine en çok dikkat çeken programlardan bir tanesidir. Haber Türk’te zaman zaman siyaset haberleri de yayınlanmaktadır. Hatta bazı zamanlar siyasetin önemli noktasındaki insanlar davet edilmekte ve yorumları ve görüşleri alınmaktadır. Sizler de spordan, siyasetten, ekonomiden güncel haberlerden haberdar olmak istiyorsanız Habertürk takip etmelisiniz.

 

Cansu Canan Özgen’in sunumuyla öteki gündem programı yine en çok dikkat çeken programlardan bir tanesidir. Bazen dini konular, bazen tarihi konular, bazen ekonomiden, bazen siyasetten değişik değişik yorumcuların davet edildiği program yine çok takip eden programlardandır. Bir tarih programı olan öteki gündem programı son zamanlarda adından sıkça söz ettirmektedir. Konuları ve konukların, yorumcuları ile çok dikkat çeken bir program haline gelmiştir. Gün içerisinde hava durumundan haberdar olmak istiyorsanız yine Habertürk takip etmelisiniz. Hava şartlarından hemen haberdar edilecektir. Ülkemizden ve dünyadan hava durumu ve spor haberleri için takipte kalın.

 

The post Canlitv.Services ile CNN Türk Canlı ve Habertürk Yayını izle ! first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/canlitv-services-ile-cnn-turk-canli-ve-haberturk-yayini-izle/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?