iPhone’da Konum Nasıl Kapatılır?

iPhone'da Konum Nasıl Kapatılır

Çoğumuz akıllı cihazlarımızı hava durumu, sosyal medya, mobil bankacılık gibi yerel bilgilere erişme, haberleri okuma ve yerel hizmetleri arama gibi görevler için yoğun bir şekilde kullanıyoruz. Kullanıcılar konumlarını paylaşmasaydı bu etkileşimler anlamsız olurdu. İster iPhone’unuzun kilidini açmak için biyometri kullanın, ister Pokemon Go oynamak için konum bilgilerinizi paylaşın, akıllı cihazınızdan tam olarak yararlanmak için konum hizmetlerini etkinleştirmek çok önemlidir.

Bu yazıda size iPhone’da konumu nasıl kapatacağınızı göstereceğiz. Konum verileri, akıllı cihazların çocukları güvende tutmasında ve ebeveynlere çocuklarının güvende ve nerede olmaları gerektiği konusunda gönül rahatlığı sağlamada önemli bir rol oynar. Benzer şekilde konum verileri, acil durum müdahale ekiplerinin yalnız olan ve acil bir durumda yardıma ihtiyaç duyabilecek yaşlı insanları bulmasına yardımcı olur. Aşağıda, iPhone konumu kapatma adımlarından bahsettik.

iPhone'da Konum Kapatma
iPhone’da Konum Kapatma

iPhone’da Konum Kapatma

  1. iPhone’unuzun ana ekranına gidin ve ayarlar simgesine tıklayın.
  2. Ayarlar altında, “Gizlilik” öğesini bulun ve tıklayın.
  3. Konum Servisleri’ne tıklayın.
  4. Konum servislerini kapatarak burada GPS’i kapatın.
  5. Konum servislerini kapatın.
  6. İstenirse bireysel program ayarlarını yapın. Üst kısımdaki açma/kapama düğmesini kullanarak konum servislerini kapatarak GPS’i tamamen kapatabilir veya alternatif olarak her bir açma/kapama düğmesini kullanarak GPS’i tek tek uygulamalarda kapatabilirsiniz.

The post iPhone’da Konum Nasıl Kapatılır? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/iphoneda-konum-nasil-kapatilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?