Sertleşmesi İçin Ne Yapılmalı Ve Mutluluk Çubuğu Çözüm Olur Mu?

mutluluk çubuğu

Erkek bireylerde sertleşme problemi cinsel ilişki sırasında organın birliktelik için hazır olacak sertliğe ulaşamaması veya sürekli yaşayamaması durumudur. Genellikle kırk yaşını dolduran erkeklerin neredeyse çoğu bu problemi yaşamakta ve etkilenmektedir. Ülkemiz dahil olmak üzere tüm dünya da yapılan araştırmalar sonucunda erkeklerin çoğunun bu sorunu yaşadığı veya yaşamakta olduğu ortaya çıkmıştır.

Başka ülkelerde de çoğu kişinin yaşadığı bu sorun göz ardı edilmekte. Erkekler toplum basısı veya psikolojik nedenlerden bu durumu görmezden gelmekte bu durumu partnerine anlatmadan cinsel ilişkiden çekilmekte ve karşısına bir hayli yansıtmaktadır. Tıbbi yardım almakta kararsız kalan bireyler stresle durumu daha kötü hale getirebilir ve partnerine kötü zamanlar yaşatabilir.

Erkek Cinsel Organı Nasıl Sertleşir? Penis Nasıl Sertleşir?

 

mutluluk çubuğu
mutluluk çubuğu

 

Penis sertleşmesi için ne yapılmalı gibi sorunlar çok sık sorulur. Erkeklerde sertleşme vücuttaki damarların sağlık durumunu size belli etmekte olan önemli bir durumdur. Erkek cinsel organı normal durumlarda sönük olması gerekir fakat olması gereken bir cinsel dürtü ile sertliğe ulaşılması gerekmektedir. Özellikle gece sularında gerekli dikliğe ulaşmalıdır.

Bu durum bazen organa göre değişiklik gösterir ve sabah saatlerinde de bu durum yaşanabilir. Bu durum penisin sağlıklı olduğunu size belli etme yöntemidir. Penisin içerisinde bulunan damarların dikleşme ile sağlığını koruması gereklidir ve sertleşme ile bu durumu halleder.

Mutluluk Çubuğu Hakkında Bilgi

 

mutluluk çubuğu
mutluluk çubuğu

 

mutluluk çubuğu yani penisin içerisine yerleştirilen penis protezleri farklı sınıflara ayrılabilir. Normalde tercih edilen penisin fiziksel yapısına göre uygulanan ve dışarıdan hiçbir şekilde gözükmemesi ile avantajlı bir durum sağlar. Elle bükebildiğimiz protez türü ise sadece bükülebilir aynı zamanda şişip inemeyen organın içerisine yerleştirilen iki tane silikon çubuktan oluşmaktadır.

Bu tür diğer protez türleri kadar kullanışlı ve kaliteli olmayabilir. El becerisi daha az olan erkek bireylerde tercih edilmektedir. Bu aletin amacı penis içerisindeki kanı depolayarak dikleşmesini ve sertleşmesini sağlamaktadır. Şişirerek bu işlemi yapmak için ufak bir pompası bulunur. Bu da mutluluk çubuğu gibi organın içerisine gözle görülmeyecek şekilde konulur.

mutluluk çubuğu
mutluluk çubuğu

 

Hastaya nasıl kullanacağı öğretilir ve zamanla duruma alışarak kullanmayı öğrenir. Aynı zamanda şişmeyi ve sertleşme görevini yapacak serumu içerisinde bulunduran bir aparatı vardır, bu organın iç kısmına konularak gözle görülmeyecek şekilde protez içerisine yerleştirilmiş olur. Hasta Denizde cinsel ilişkide yaptığı herhangi bir aktivitede protez görünmeyecek ve rahatsız etmeyecektir. Partnerine de cinsel ilişki sırasında farklı bir durum olduğunu hissettirmeyecek. Detaylı bilgi için mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

The post Sertleşmesi İçin Ne Yapılmalı Ve Mutluluk Çubuğu Çözüm Olur Mu? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/sertlesmesi-icin-ne-yapilmali-ve-mutluluk-cubugu-cozum-olur-mu/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?