Valorant’ta Ne Kadar Harcadığınızı Nasıl Kontrol Edebilirsiniz?

Valorant'ta Ne Kadar Harcadığınızı Nasıl Kontrol Edebilirsiniz

Valorant, League of Legends’ın yaratıcılarından oynaması ücretsiz bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Riot ekibi oldukça iyi bir iş çıkardı, ancak hem oyuncular hem de espor tutkunları için önemli iyileştirmeler sunan sürekli güncellemelerle oyunu güncel tutmak onların görevi. Valorant tamamen ücretsizdir. Yoksa öyle mi? Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, oyun, geliştiriciler Riot Games için bir gelir akışı sağlamak için mikro dönüşümler içeriyor. Bu yazıda size Valorant’ta ne kadar para harcadığınızı nasıl kontrol edeceğinizi öğretmeye çalışacağız.

Zor kazanılan paranızı Valorant’a yatırmanız, dolarlarınızı, avrolarınızı, poundlarınızı, yenlerinizi veya rupilerinizi VP ile değiştirmenize ve en yeni dış görünüm paketini satın almanıza veya her karakterin kilidini açmanıza kesinlikle gerek yok, ancak seçenek yine de orada. Dış görünüm paketleri sık sık düşüyor ve yalnızca bıçaklar için mevcut olan muazzam miktarda Valorant dış görünümüyle, oyuncuların sık sık “Valorant’a ne kadar harcadım?” Aşağıda Valorant satın alma geçmişini görme adımlarından bahsettik.

Valorant'ta Ne Kadar Harcadığınızı Kontrol Etme
Valorant’ta Ne Kadar Harcadığınızı Kontrol Etme

Valorant Satın Alma Geçmişinizi Nasıl Görebilirsiniz?

Valorant’ta harcadığınız paranın tam miktarına bakmak istiyorsanız, Riot’un resmi web sitesine gidin. Tek yapmanız gereken “Satın Alma Geçmişimi Al” seçeneğine tıklamak ve ardından Riot Games hesabınızla oturum açmanız istenecek. İki faktörlü kimlik doğrulamayı tamamlamanız gerekiyor ve ardından giriş yapıyorsunuz. Web sitesi, yaptığınız her satın alma işleminin ayrıntılarına erişmenizi sağlıyor. Maliyet, ödeme yöntemi, tarih ve saat gibi her şeye erişilebilir.

Harcamalarınızı takip etmek önemlidir, özellikle de birikebilecek küçük mikro işlemler söz konusu olduğunda. Satın alma tarihinden itibaren 90 gün içinde harcanmamış Valorant Puanları için geri ödeme almak üzere Valorant satın alma geçmişi sayfasını da kullanabilirsiniz. Ancak, Savaş Biletleri, Paketler, Karakter Sözleşmesi Aşamaları, Silah Kaplamaları ve Radyanit Puanları iade edilemez.

The post Valorant’ta Ne Kadar Harcadığınızı Nasıl Kontrol Edebilirsiniz? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/valorantta-ne-kadar-harcadiginizi-nasil-kontrol-edebilirsiniz/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?