WhatsApp Birden Fazla Cihazda Nasıl Kullanılır?

WhatsApp Birden Fazla Cihazda Nasıl Kullanılır

Herkese merhaba bugün bu yazıda WhatsApp’ı birden fazla cihazda nasıl kullanacağınızı göstereceğiz. WhatsApp’ın çoklu cihaz desteği artık beta dışında. WhatsApp’ın ayarlarında adı geçen Bağlantılı Cihazlar özelliği, daha önce beta veya test modundaydı. Kullanıcıların özelliği denemek için beta programına katılmaları gerekiyordu. İlginç bir şekilde, WhatsApp daha önce beta özelliğinin piyasaya sürülmesinden bu yana doğrudan web tarayıcısından hizmete “isabetlerde bir artış” gördüğünü açıklamıştı. O halde, daha fazla gecikmeden, başlayalım. Bir süre beta testinden sonra WhatsApp nihayet platformuna en çok beklenen özelliklerden birini getiriyor: tüm Android ve iOS kullanıcıları için çoklu cihaz desteği.

WhatsApp özelliği ilk olarak Temmuz 2021’de duyuruldu. Adından da anlaşılacağı gibi özellik, kullanıcıların çeşitli cihazlarda WhatsApp’a bağlanıp çalıştırmalarına olanak tanıyor. Yeni WhatsApp özelliğinin en iyi yanı, kullanıcıların ana cihaz kapalı olsa bile Messenger’ı birden fazla cihazda çalıştırabilmesidir. WhatsApp için çoklu cihaz desteği şimdilik bir abonelik programı, yani sadece kaydolanlar özelliği deneyebilecek. Bu yazımızda, akıllı telefonunuzda WhatsApp çoklu cihaz desteğini nasıl etkinleştirebileceğinizi göreceğiz.

WhatsApp Birden Fazla Cihazda Kullanma
WhatsApp Birden Fazla Cihazda Kullanma

WhatsApp Birden Fazla Cihazda Kullanma

  1. Android cihazınızda WhatsApp uygulamasını açın.
  2. Sağ üst köşedeki üç noktalı menüye dokunun.
  3. Eşleştirilmiş Cihazlar’ı seçin.
  4. Cihazlar Arası Beta’ya dokunun.
  5. Beta’ya Katıl’a ve Devam’a dokunun.
  6. Önceki ekrana dönün ve Bir cihazı eşleştir’e dokunun.
  7. QR kodunu taramak için telefonunuzu eşleştirmek istediğiniz cihazın ekranına doğrultun.

WhatsApp için cihazlar arası destek standart kullanıcılar için kullanıma sunulmaya başlasa da, özellik hala beta testinde. Bu, WhatsApp özelliğini kullanırken performans sorunları veya hataları görebileceğiniz anlamına gelir. Çoklu cihaz desteğini devre dışı bırakmak istiyorsanız, yukarıdaki adımlara geri dönün ve çoklu cihaz beta kayıt defteri ayarlarında Beta’dan çık’ı seçin. WhatsApp’a göre, bazı mesajlaşma işlevleri WhatsApp web veya masaüstü çoklu cihazı ile uyumlu değildir. Örneğin, eşleştirilmiş cihazların canlı konumunu göremezsiniz. Sohbetleri sabitleme, grup davetlerine katılma ve grup davetlerini görüntüleme, WhatsApp Web veya Masaüstünde kullanılamaz.

The post WhatsApp Birden Fazla Cihazda Nasıl Kullanılır? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/whatsapp-birden-fazla-cihazda-nasil-kullanilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?