DOTA 2 Bağlantı Sorunları Nasıl Onarılır?

DOTA 2 Bağlantı Sorunları Nasıl Onarılır

Dota 2 sayısız çevrimiçi oyundan biridir, bu nedenle oyunu oynamak için oyun sunucularına bağlanmanız gerektiğini söylemeye gerek yok. Dota 2 oyun sunucularına bağlanamama, birçok oyuncunun karşılaştığı bir sorundur. Dota 2 bağlantı sorunları, dünyanın her yerindeki kullanıcılar tarafından oldukça sık rapor edilmiştir. Bunlar genellikle Dota 2 oyun düzenleyicisini kullanmayı veya oyun sunucularına bağlanmayı içerir.

Oynat düğmesine bastıktan ve eşleştirme sürecini başlattıktan sonra ekranınızda beliren Kabul Et düğmesinin hoş sesini duymayı her zaman bekleyebilirsiniz. Yine de Oynat düğmesi her zaman yeşil olmayabilir. Korkunç Oynat düğmesini kırmızı gördüğünüzde düşük öncelikli oyunları silmeniz gerekecek ve gri ise Dota 2’yi bile oynayamayacaksınız. Bulut kullanan oyunlar, dengesiz internet bağlantılarına karşı son derece hassastır. ISP sözleşmenizde belirli bir hıza ve çalışma süresine sahip olmanız gerektiği belirtilse bile, işler her zaman olması gerektiği gibi değildir. Herhangi bir geçici ISP ağ sorunu, Dota 2 deneyiminizi bozabilir. DOTA 2 bağlantı sorunları düzeltmek için aşağıdaki adımlardan bahsettik.

DOTA 2 Bağlantı Sorunları
DOTA 2 Bağlantı Sorunları

DOTA 2 Bağlantı Sorunlarını Düzeltmenin Yolları

DOTA 2 ve Steam istemcisini yeniden başlatın

Oyundaki veya Steam istemcisindeki bir hata önemsiz ağ sorunlarına neden olabilir. Bunun bağlantı sorununu çözüp çözmediğini görmek için Steam istemcisini ve oyunu aynı anda kapatın. Alternatif olarak, bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.

Yönlendiriciyi kapatıp açın

DOTA 2 bağlantı sorunları çözmek için yönlendiricinin fişini çektiğinizden, 30 saniye kapattığınızdan ve ardından tekrar açtığınızdan emin olun. İki tane varsa, aynı şeyi hem modeminize hem de yönlendiricinize yapın. İnternet bağlantınızı ve herhangi bir sorunu analiz etmeden önce tüm gadget ışıklarının bir kez daha sabitlenmesini beklediğinizden emin olun.

Kablolu bağlantı kullanın

Kablolu bir sistem, kablosuz ağ veya Wi-Fi’den daha güvenilirdir. Wi-Fi sinyal paraziti nedeniyle oyun oynarken internetiniz kesintili olabilir veya bunun nedeni bilgisayarınızın ağdan çok uzakta olması olabilir. Bağlantının iyileşip iyileşmediğini görmek için yönlendiriciden bilgisayarınıza bir Ethernet kablosu geçirmeyi deneyin. DOTA 2, oyun ağına sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyorsa, sorunun sorumlusu muhtemelen Wi-Fi ağınızdır.

The post DOTA 2 Bağlantı Sorunları Nasıl Onarılır? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/dota-2-baglanti-sorunlari-nasil-onarilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?