Facebook’ta Videolar Nasıl Kaydedilir?

Facebook'ta Videolar Nasıl Kaydedilir

Facebook, kullanıcıların ücretsiz bir profil oluşturduktan sonra arkadaşları, iş arkadaşları ve tamamen yabancılar ile çevrimiçi bağlantı kurmasını sağlayan bir web sitesidir. Kullanıcıların kendi görüş ve düşüncelerini, resim, müzik, video ve makalelerle birlikte istedikleri sayıda kişiyle paylaşabilmelerini sağlar. Bu yazıda size göstereceğiz Facebook’ta videolar nasıl kaydedersiniz.

1 milyardan fazla insan Facebook kullanıyor. Kabul edildikten sonra, her iki kullanıcının profilleri birbirine bağlanarak diğer kullanıcının gönderilerini görmelerine izin verilir. Diğer çevrimiçi arkadaşlarıyla özel tartışmalara girebilir ve herhangi bir anda sosyal çevrelerinde neler olduğunu gösteren “zaman çizelgelerinde” neredeyse her şeyi yayınlayabilir. Profiller, bunlara sahip olan kişiler hakkında bilgi içerir. Birçok kullanıcı, arkadaşlarının ve başkalarının kolayca erişebileceği, işleri, öğrenim gördükleri yerler, yaşları ve diğer kişisel bilgiler dahil olmak üzere birçok bilgiyi karşıya yükler. Kullanıcılar, ilgilerini çeken diğer sayfaları da “beğenebilir”. Örneğin, bir Liverpool FC taraftarı, takımın Facebook profiline bağlanarak takımdan haberdar olabilir. Kullanıcı oraya yorum bırakabilir ve kulüp güncellemeleri, fotoğraflar vb. alabilir. Aşağıda Facebook’ta video kaydetme adımlarından bahsettik.

Facebook'ta Videoları Kaydetme
Facebook’ta Videoları Kaydetme

Facebook’ta Videoları Kaydetme

Daha Sonra İzlemek İçin Facebook’ta Bir Video Nasıl Kaydedilir?

Ancak, daha sonra izleyebilmek için bir videoyu Facebook’ta saklamak istediğiniz durumlar olabilir. Facebook’tan geçici olarak film indirmenin devreye girdiği yer burasıdır. Bunu bir videoya “yer imi koymaya” benzer düşünün.

  1. Sonrası için kaydetmek istediğiniz bir video bulun.
  2. Videonun sağ üst köşesindeki Diğer simgesine (üç yatay nokta) tıklayın veya dokunun.
  3. Videoyu Kaydet’e tıklayın veya dokunun.

Kaydedilmiş tüm videolarınız, videoyu tekrar izlemek istediğinizde daha sonra erişebilmeniz için tek bir konumda tutulacaktır. Bir bilgisayarda, ortasında bir oynat düğmesi bulunan bir bilgisayar monitörünü andıran simgeye tıklayarak üst menüden İzle’yi seçin. Bundan sonra Kayıtlı Videolar’ı seçin. Telefonda Hamburger menüsüne ( üç yatay çizgi) ve ardından Kaydedildi’ye dokunun.

The post Facebook’ta Videolar Nasıl Kaydedilir? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/facebookta-videolar-nasil-kaydedilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?