Messenger’da Videolar Nasıl Kaydedilir?

Messenger'da Videolar Nasıl Kaydedilir

Fotoğraf ve videolar her gün çevrimiçi olarak paylaşılmaktadır. Belki erkek kardeşin sana ailenin köpeğinin komik bir videosunu gönderir ya da annen senin küçükken çekilmiş şirin bir videonu bulur. Durum ne olursa olsun Facebook Messenger üzerinden gönderilen videoları kaydetmek çok kolay. Doğrudan Facebook’tan paylaşılan videoları kaydetmek ne yazık ki mümkün değil. Video, gönderen tarafından Facebook Messenger’a yüklenmelidir. Bu işlem iPhone ve Android telefonlarda benzerdir ancak basılması gereken buton etiketleri biraz farklı olabilir. Bu kılavuz, göstermek için iPhone ekran görüntülerini kullanacaktır.

Facebook Messenger, Facebook, Inc. tarafından geliştirilen ve web tarayıcıları, Android ve iOS için kullanılabilen bir mesajlaşma uygulamasıdır. Diğer kişilerin mesajlarına videolar, fotoğraflar, dosyalar ve çıkartmalar gönderebilirsiniz. Diğer Messenger kullanıcılarıyla da sesli ve görüntülü görüşme yapabilirsiniz.

Messenger'da Videolar Kaydetme
Messenger’da Videolar Kaydetme

Messenger’da Videolar Nasıl Kaydedilir?

  1. Facebook Messenger uygulamasını başlatın.
  2. videosunu telefonunuza kaydetmek istediğiniz görüşmeyi bulmak için kişiler listesinde gezinin.
  3. Video dosyasını önizleme modunda tutun. Videoyu birkaç saniye tuttuktan sonra ekranda beliren “Kaydet” seçeneğine dokunun. Facebook’a yüklenen videolar kaydedilemez. Yalnızca başkaları tarafından yüklenen videoları kaydedebilirsiniz.
  4. Uygulamadan çıkın ve kaydedilen videoyu telefonunuzun medya galerisinde bulun. Kaydedilen videolar, iPhone için Fotoğraflar uygulamasında veya Android için benzer bir Fotoğraflar uygulamasında görüntülenebilir ve düzenlenebilir.

The post Messenger’da Videolar Nasıl Kaydedilir? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/messengerda-videolar-nasil-kaydedilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?