Outlook Parolası Nasıl Değiştirilir?

Outlook Parolası Nasıl Değiştirilir

Microsoft Exchange Server’dan e-posta göndermek ve almak için tercih edilen e-posta istemcisi Microsoft Outlook’tur. İletişim, e-posta, takvim ve görev yönetimi araçlarına erişilebilirlik de Outlook tarafından sağlanmaktadır. Bağımsız olarak kullanılabilse de Microsoft Outlook aynı zamanda Office 365’in ve Microsoft Excel ve PowerPoint’i de içeren Microsoft Office paketinin bir bileşenidir. Bu yazıda size Outlook şifresini nasıl değiştireceğinizi öğretmeye çalışacağız.

Kullanıcılar, e-posta yazılımı kurulumu olan Microsoft Outlook sayesinde cihazlarında e-posta gönderip alabilir. Microsoft Office paketinin bir bileşeni Microsoft Outlook’tur. Ayrıca kişiye özel olarak sunulmaktadır. Daha fazla ve daha iyi kurumsal desteğe sahip eksiksiz bir araç Microsoft Outlook’tur. Ücretsiz sürümün diğer özellikleri yoktur. Outlook masaüstü istemcisinde güncellerseniz, e-posta sağlayıcınızın parolası değişmez.

Outlook’ta Parola Nasıl Değiştirilir?

Outlook.com’da Parolanızı Nasıl Değiştirirsiniz?

  1. Microsoft hesabı güvenlik sayfanızı açın ve mevcut şifrenizle oturum açın.
  2. Parola Güvenliği’ni tıklayın.
  3. Parolayı Değiştir sayfasında, eski parolanızı ve kullanmak istediğiniz yeni parolayı girin ve ardından Kaydet’e tıklayın.
  4. Bir web tarayıcısında Outlook.com’a gittiğinizde, yeni parolayla oturum açın.
Outlook Parola Değiştirme
Outlook Parola Değiştirme

Outlook İstemci Uygulaması Parolanızı Nasıl Değiştirirsiniz?

  1. Outlook istemci uygulamasını kapatın.
  2. E-posta şifrenizi e-posta hizmetinizle değiştirin, örneğin B. IMAP hesabınız, Gmail, Yahoo veya başka bir e-posta hizmeti.
  3. Outlook uygulamasını başlatın. Outlook başladığında ve e-postayı kontrol etmeye çalıştığında, uygulama sizden güncellenmiş parolayı isteyecektir. Girin ve yeni şifre otomatik olarak kaydedilecektir.

The post Outlook Parolası Nasıl Değiştirilir? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/outlook-parolasi-nasil-degistirilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?