Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penil Protez Ameliyatı

sertleşme

Günümüzde birçok erkeklerde cinsel sorunlar görülebilmektedir. Sertleşme sorunu da bu sorunlardan biridir. Genel olarak 40 yaşın üstünde olan erkeklerde sıklık ile görülmektedir.

Sertleşme Sorunu Nedir?

Sertleşme sorunu cinsel ilişkide yaşam kalitesini etkileyebilmektedir. Bundan dolayı sertleşme sorunu tedavisi yapılması gerekmektedir. Ayrıca sertleşme problemi belirtisi başka hastalıklarında habercisi olabilmektedir. Sertleşme probleminde penise yeterli derecede kan gitmemesinden dolayı olmaktadır. Bundan dolayı kalp ve damar hastalıklarının da belirtisi olabilmektedir.

Yaygın bir şekilde sertleşme sorunu tedavisi Penil Protez ile giderilmektedir. Her on erkekten biri bu problem ile karşılaşabilmektedir.

Sertleşme Sorunu Fiziksel Nedenleri

sertleşme
sertleşme

Sertleşme problemi sağlık sorunlarından dolayı oluşuyor ise doğru bir teşhisin yapılması gerekmektedir. En etkili tedavi yöntemi planının oluşturulması gerekmektedir. Fiziksel nedenlerden dolayı sertleşme problemi ortaya çıkabilmektedir. Aynı zamanda psikolojik nedenlerden dolayı da bu sorun ortaya çıkabilmektedir. Sertleşme probleminin fiziksel nedenlerden bazıları şu şekildedir:
-Kalp hastalığı,
-Tıkalı kan damarları,
-Yüksek tansiyon,
-Diyabet,
-Obezite,
-Parkinson hastalığı,
-Uyku bozuklukları,
-Alkolizm,
-Beyin ve omurilikte olan hastalıklar,
-Prostat kanseri,

Sertleşme Sorunu Psikolojik Nedenleri

 

sertleşme
sertleşme

Erkeklerde cinsel birliktelikte olması gereken sertleşme olmadığı zamanlarda sertleşme problemi olarak adlandırılmaktadır. Anksiyete veya depresyon gibi psikolojik sorunlar olduğunda sertleşme problemleri ortaya çıkabilmektedir. Psikolojik nedenlerden bazıları şunlardır:
Stresli yaşam,
Yoğun, problemli iş hayatı,
Mental hastalıklar,
Cinsel performansta kaygı,
Psikolojik nedenlerden dolayı olan sertleşme probleminde tedaviler uygulanabilmektedir. Penise giren kan akışında herhangi bir sorun olmadığı zamanlarda psikolojik tedaviler etkili olabilmektedir

Penil Protez Nedir?

Penil Protez peniste olan sertleşme sorunu olan hastalarda ilaç ile tedavi fayda olmadığı durumlarda uygulanabilmektedir. Sertleşme problemi erkek cinsel organının cinsel ilişki sırasında yeterli sertliğe erişmemesi durumunda ortaya çıkmaktadır.

Sertleşme problemi; damar sertliği, şeker hastalığı, yüksek tansiyon gibi hastalıklara göre değişebilmektedir. Sertleşme problemi ilaç tedavisi ile giderilemediği zamanlarda Penil Protez yöntemine başvurulmaktadır. Penil Protez ameliyatından önce kan tetkikleri yapılmaktadır. Bu protezler, sertleşme problemi olan kişilerde son tedavi yöntemidir. Ameliyat ile penis içerisine yerleştirilen bir malzemedir.

sertleşme
sertleşme

Penil Protez Çeşitleri

Penis protezleri iki grup altında olmaktadır. Bunlar şu şekildedir:
-Katlanabilir Penil Protez; sürekli olarak sert kalmaktadır. Eğilip, bükülme özelliği olan protezlerdir.
-Şişirilebilir Penil Protez; şişirilip söndürülebilmektedir. İki veya üç parçalı şekilde olan cihazlardır.
Katlanabilir penis protezleri sürekli olarak sert kaldığı için doğallıktan uzak olabilmektedir. Şişirilip indirilen protezler daha doğal bir görünüme sahiptir. Penil Protez ameliyatı bölgesel anestezi ile yapılabilmektedir. Oldukça kolay bir işlemdir. Ameliyat işleminden sonra antibiyotiklerden yararlanılmaktadır.

The post Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penil Protez Ameliyatı first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/sertlesme-sorunu-tedavisi-ve-penil-protez-ameliyati/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?