TikTok’ta Taslaklar Nasıl Silinir?

TikTok'ta Taslaklar Nasıl Silinir

TikTok, kullanıcıların herhangi bir konuda 15 saniyelik videolar oluşturup paylaşmalarını sağlayan bir video paylaşım uygulamasıdır. TikTok’un aylık 300 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan Çin pazarı için Duyin adlı ayrı bir uygulaması var. Yeni uygulamanın logosu, Musical.ly ve Duyin logolarının öğelerini birleştiriyor. TikTok, kısa videolara odaklanan bir sosyal medya sitesidir. Bu yazıda size TikTok’ta taslaklar nasıl sileceğinizi öğretmeye çalışacağız.

Pek çok kişi bunu YouTube’un daha küçük bir versiyonu olarak düşünür ve videoların uzunluğu beş ila 120 saniye arasında değişir. TikTok, “yaratıcılığa ilham verme ve neşe getirme” hedefiyle kendisini “kısa biçimli mobil videolar için lider hedef” olarak faturalandırıyor. Taslaklar, TikTok’ta başlattığınız ancak bitirmediğiniz, düzenlenmiş veya düzenlenmemiş kayıtlı videolardır. Bir TikTok taslağını kaydettiğinizde, video TikTok sunucusuna yüklenir. Videoyu TikTok uygulamasını kullanarak kaydettiyseniz, varsayılan olarak telefonunuzun film rulosunda/galerisinde görünmez..

TikTok Taslak Silme
TikTok Taslak Silme

Akıllı Telefonda TikTok Video Taslakları Nasıl Silinir?

  1. Profil sayfanızdaki Taslaklar sekmesine gidin.
  2. Sağ üstteki “Seç”e dokunun.
  3. Silmek istediğiniz videoları seçin.
  4. Ekranın alt kısmında Sil’e dokunun. Açılır pencerede, onaylamak için tekrar Sil’e basın.

Akıllı telefonda TikTok video taslaklarının nasıl silineceğine dair yazımızın size yardımcı olacağını ve tüm sorununuzu çözeceğini umarız beğenirsiniz. Videonuzu TikTok’ta taslak olarak kaydettiyseniz ancak bundan hemen kurtulmak istiyorsanız yukarıda belirtilen adımları izleyin.

The post TikTok’ta Taslaklar Nasıl Silinir? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/tiktokta-taslaklar-nasil-silinir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?