Twitter Hesabı Nasıl Kurtarılır?

Twitter Hesabı Nasıl Kurtarılır

Önde gelen dijital pazarlama şirketlerinden biri olarak , birçok müşterinin Twitter hesaplarını yönetiyoruz. Çoğu senaryoda, müşterilerin bir Twitter hesabı vardır ve hesaplarını yönetebilmemiz, düzenli olarak yeni gönderiler paylaşabilmemiz ve şirket haberlerini duyurabilmemiz için bize oturum açma kimlik bilgilerini sağlarlar. Müşterilerin Twitter hesabı olduğu halde kullanıcı adı ve şifreyi unuttuğu birçok senaryo ile karşılaştık. Bu yazıda size Twitter hesabı nasıl kurtaracağınızı öğretmeye çalışacağız. Veya hesaba erişimlerini kaybettiler ve hesabı oluştururken kullanılan e-posta adresini bilmiyorlar. Bunun birçok nedeni olabilir. Twitter hesabınızın saldırıya uğradığına inanmak için bir nedeniniz var mı? Belki yetki vermediğiniz garip bir etkinlik olmuştur veya çok iyi bildiğiniz bir parolayla birdenbire oturum açamazsınız. Aşağıda Twitter hesabı kurtarma adımlarından bahsettik.

Twitter Hesabı Kurtarma
Twitter Hesabı Kurtarma

Akıllı Telefonda Twitter Hesabı Nasıl Kurtarılır?

Şifre Sıfırlama E-postası ile Twitter Hesabı Nasıl Kurtarılır?

  1. Twitter uygulamanızdan veya mobil tarayıcı oturum açma sayfanızdan Parolamı Unuttum’a tıklayın
  2. E-posta adresinizi, telefon numaranızı veya Twitter kullanıcı adınızı girin. Telefon numaranız birden fazla Twitter hesabına kayıtlıysa, lütfen şu anda telefon numaranızı kullanmadığınızdan emin olun.
  3. Parola sıfırlama e-postasını almak için e-posta adresini seçin. Bu adrese anında erişiminiz olduğundan emin olun.
  4. E-posta için e-posta gelen kutunuzu kontrol edin. Kod 60 dakika boyunca geçerlidir, bu nedenle işlemin geri kalanını bu süre içinde tamamlamanız gerekir. Açın ve kodu şifre sıfırlama sayfasındaki metin kutusuna kopyalayın > Gönder’e tıklayın.
  5. Şimdi yeni bir şifre seçin. Bu, aktif Twitter oturumlarınız olan herhangi bir cihazda otomatik olarak oturumunuzu kapatacaktır. Tüm cihazlarda oturum açmak için ihtiyacınız olacağından yeni şifreyi unutmadığınızdan emin olun.

Telefon Numarası ile Twitter Hesabı Nasıl Kurtarılır?

  1. Twitter uygulamasını veya mobil tarayıcı oturum açma sayfasını açın, Parolamı Unuttum’a tıklayın
  2. E-posta adresinizi, telefon numaranızı veya Twitter kullanıcı adınızı girin.
  3. Telefon numaranızı girin ve Ara’ya dokunun. “Telefonuma şununla biten bir kod gönder” yazan açılır pencere belirecektir > “Devam”a tıklayın.
  4. Twitter’dan sadece 60 dakika geçerli olan bir kod içeren bir SMS alacaksınız. Açın ve kodu şifre sıfırlama sayfasındaki metin kutusuna kopyalayın > Gönder’e tıklayın.
  5. Şimdi yeni bir şifre seçin. Bu, aktif Twitter oturumlarınız olan herhangi bir cihazda otomatik olarak oturumunuzu kapatacaktır. Tüm cihazlarda oturum açmak için ihtiyacınız olacağından yeni şifreyi unutmadığınızdan emin olun.

The post Twitter Hesabı Nasıl Kurtarılır? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/twitter-hesabi-nasil-kurtarilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?