2023 Bigo Gala Etkinliği

bigo

Sahnede Bigo Türkiye!

Bigo Gala’nın ayrıntıları şu şekilde; büyük gala öncesi ilk olarak Türkiye’nin en iyi 3 ailesi ve yayıncısı belirlendi. Yarışmayı kazanan ünlü yayıncılar büyük mutluluk yaşadı. Türkiye’den kazanan yarışmacılar Bigo Live tarafından Singapur’a gönderilmeye ve ağırlanmaya hak kazandı. Şimdi ünlü yayıncıları dünyanın her yerinden gelen en popüler yayıncılarla Singapur’da buluşup Küresel Gala Etkinliği Yarışması’nda mücadele etmek bekliyor.

Büyük Bigo Gala Etkinliği Nedir?

Bigo Gala etkinliği her sene yenisi düzenlenen ve heyecanla beklenen bir etkinliktir. Her sene aileler ve yayıncılar, ödülün sahibi olabilmek için büyük bir yarış içine girer ve bu kıyasıya rekabet ortaya keyifli anlar çıkarır.

Global Bigo Etkinliği hazırlanan şovlar ile bütün dünyada yankı uyandırıyor. Dünyanın dört bir yanından gelen farklı kültürdeki kişilerin şarkıları ve dansları ile Bigo Gala adeta görsel bir şölen sunuyor. Sayısız sahne şovları ile eğlenceyi sonuna kadar yaşayacağımız etkinlikte Bigo, en iyi yayıncılarını ve ailelerini hem her bölgede hem de dünya genelindeki popülerliklerine göre onurlandırıyor.

bigo live
bigo live

BIGO LIVE NEDİR?

Bigo Live, kullanıcıların hayattan anları paylaşmak, yeteneklerini sergilemek ve dünyanın dört bir yanından insanlarla etkileşim kurmak için gerçek zamanlı olarak yayın yaptığı, dünyanın en hızlı büyüyen canlı yayın yapan sosyal topluluklarından biridir. Bigo Live, 150’den fazla ülkede yaklaşık 400 milyon kullanıcıya sahiptir ve şu anda canlı yayın kategorisinde pazar lideridir. Mart 2016’da piyasaya sürülen Bigo Live, Singapur merkezli BIGO Technology’ye aittir. Bigo Live aynı zamanda her sene yayıncılarını desteklemek ve küresel bir ün kazandırmak için Türkiye’de ve globalde Singapur’da Bigo Gala isimli büyük bir etkinlik düzenlemektedir.

The post 2023 Bigo Gala Etkinliği first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/2023-bigo-gala-etkinligi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?