AirTag’inizdeki Yazılımı Nasıl Güncellersiniz?

AirTag'inizdeki Yazılımı Nasıl Güncellersiniz?

En son özellikleri ve düzeltmeleri almak için AirTag’inizi en son aygıt yazılımına nasıl güncelleyeceğinizi ve aygıt yazılımı sürümünü nasıl kontrol edeceğinizi ve yenilikleri nasıl göreceğinizi öğrenin.

Gizli AirTag Güncellemeleri Hakkında

Apple’ın Find My ağını destekleyen diğer şirketlerin Apple dışı aksesuarları iPhone, iPad ve Mac’inizdeki Find My uygulaması aracılığıyla yönetilebilir. Buna, uyumlu bir üçüncü taraf cihaza güç sağlayan yazılımı, Bul uygulamasının “Öğeler” sekmesi altından seçerek manuel olarak güncelleyebilmek de dahildir. Kullanılabilir yeni yazılım varsa, bir “Güncelleme Var” düğmesini görürsünüz. Dokunduğunuzda, otomatik güncellemeler için normal programın dışında bir manuel güncellemeye zorlar (düğmeyi görmüyorsanız, öğe günceldir). Garip bir şekilde AirTag, Find My uygulaması aracılığıyla ürün yazılımı güncellemelerinin indirilmesini ve yüklenmesini desteklemiyor.

AirTag’inizdeki Yazılımı Nasıl Güncellersiniz?

AirTag yazılım güncellemeleri, aşağıdaki koşullar karşılandığında iOS işletim sistemi tarafından otomatik olarak indirilir ve kurulur:

  1. AirTag’iniz bağlı olduğu iPhone’un Bluetooth kapsama alanındadır
  2. Bağlı iPhone, iOS 14.5 veya üstünü çalıştırıyor

AirTag’inize güç sağlayan yazılımın güncellemesini manuel olarak zorlamanın bir yolu yoktur ve Apple bunu siyah beyaz heceler. Apple, “AirTag’iniz iPhone’unuzun Bluetooth aralığındayken ürün yazılımı güncellemeleri düzenli olarak gönderilir” diyor.

AirTag Yazılımı Güncelleme
AirTag Yazılımı Güncelleme

AirTag Üretici Yazılımı Sürümü Nasıl Kontrol Edilir?

Find My uygulamasındaki pil simgesine basarak AirTag’inizin donanım yazılımının güncel sürümünü ve seri numarasını kontrol edebilirsiniz.

  1. iPhone, iPad veya Mac’inizde Bul uygulamasını açın.
  2. Find My uygulamasında alttaki “Öğeler” sekmesine basın.
  3. Hakkında daha fazla ayrıntı görmek istediğiniz AirTag’i seçin.
  4. Şimdi AirTag’inizin konumunun altındaki küçük pil simgesine dokunun.

Bunu yapmak, AirTag’in mevcut ürün yazılımı sürümünü ve seri numarasını ortaya çıkaracaktır.

AirTag Üretici Yazılımındaki Yenilikleri Nasıl Görebilirim?

AirTag güncellemeleri için dışa dönük bir yazılım güncelleme mekanizması yoktur. Söylediğimiz gibi, AirTag ürün yazılımı tamamen özerk olarak teslim edilir. AirTag’inizin güncellendiğini onaylayan herhangi bir mesaj görmezsiniz ve size değişiklik günlüğü sunulmaz. Ancak bu, Apple’ın AirTag güncellemeleri için resmi sürüm notlarını görmenize izin vermeyeceği anlamına gelmez; Apple’ın AirTag yazılım güncellemelerine dahil olan tüm değişiklikleri, düzeltmeleri ve yeni özellikleri içeren destek belgesini ziyaret etmeniz yeterlidir. Örneğin, Apple kısa bir süre önce AirTag yazılımını 1.0.301 sürümüne yükseltti, ancak bu yardımcı belge olmasaydı neyin yeni olduğunu anlayamazsınız. Buna göre, güncelleme “bilinmeyen bir AirTag’i daha kolay bulmak için istenmeyen izleme sesini ayarlar.”

The post AirTag’inizdeki Yazılımı Nasıl Güncellersiniz? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/airtaginizdeki-yazilimi-nasil-guncellersiniz/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?