Instagram Şifrenizi Mi Unuttunuz? İşte Nasıl Değiştirilir veya Sıfırlanır?

Instagram Şifrenizi Mi Unuttunuz? İşte Nasıl Değiştirilir veya Sıfırlanır?

Instagram oturum açma kimlik bilgilerinizi unutmak can sıkıcı olabilir, ancak nasıl geri alınacağını bilmemek daha da rahatsız edici olabilir. Parolanızı hatırlayamadığınız zamanlar vardır. Ne kadar uğraşırsan uğraş, onu kıramazsın. Neyse ki, hesabın şifresini değiştirmenin basit yollarına sahibiz. Zor kazanılan takipçilerinizden ve akıştan vazgeçmek istemiyorsanız, Instagram şifrenizi nasıl sıfırlayacağınızı bilmeniz önemlidir. Bilgisayar korsanlığı ve çevrimiçi saldırıların her geçen gün artmasıyla birlikte, sosyal medya hesaplarınız için güçlü bir parolaya sahip olmak çok önemlidir. Zayıf parolalar bilgisayar korsanları tarafından kolayca kırılabilir. Instagram şifrenizi nasıl değiştireceğiniz konusunda bilgi sahibi olmanız gereken zamanlar bunlar. Hesabınızı güvende tutmak için arada bir şifrenizi sıfırlamaya devam etmeniz önerilir. Önümüzdeki bölümde daha fazla ayrıntı bulalım.

Instagram Şifrenizi Nasıl Değiştirirsiniz?

Instagram şifrenizi hem uygulamadan hem de tarayıcıdan değiştirebilirsiniz ve bunu yapmak oldukça kolaydır. Tek ihtiyacınız olan, hesabınızın cihaza giriş yapmış olması.

Uygulamada Instagram Şifrenizi Değiştirin

  1. Telefonunuzda Instagram uygulamasını açın ve Profil simgesine dokunun. Ekranın sağ alt köşesindedir.
  2. Şimdi, uygulamada oturum açmış birden fazla hesabınız varsa, şifresini değiştirmek istediğiniz hesaba girdiğinizden emin olun. Doğru hesapta değilseniz, diğer hesaplara geçmek için adınızın yanındaki ok simgesine tıklayabilirsiniz.
  3. Doğru hesapta olduğunuzda, profilinizin sağ üst köşesindeki menü seçeneğine tıklayın. Orada Ayarları bulacaksınız. Üstüne tıkla.
  4. Ayarlar bölümünde, Güvenlik’i bulmak için biraz aşağı kaydırın. Üstüne tıkla.
  5. Ardından, Parola’yı tıklayın. Ardından, parolayı sıfırlama seçeneği sunulur. Bunun için mevcut şifrenizi bir kez, yeni şifrenizi iki kez girmeniz gerekiyor.
  6. İşiniz bittiğinde, değişiklikleri kaydetmek için sağ üstteki Onay işaretine tıklayın.

Masaüstünde

Parolayı bir masaüstünde değiştirmek, Uygulamada değiştirmeye benzer. Tarayıcınızda https://ift.tt/PG2xYEV açmanız yeterlidir ve bir sonraki adım aynı kalır. Not: Güçlü bir şifre tuttuğunuzdan emin olun. Daha güçlü ve daha güvenli hale getirmek için bir harf ve rakam kombinasyonu ekleyebilirsiniz. Peki ya şifrenizi unuttuysanız ve Instagram hesabınıza giriş yapamıyorsanız? Endişelenme, seni koruduk.

Instagram Şifrenizi Nasıl Sıfırlarsınız?

  1. Instagram giriş sayfasına gidin.
  2. Ardından, Parolamı unuttum’a tıklayın.
  3. Kullanıcı adınızı, e-posta adresinizi veya hesapla bağlantılı cep telefonu numaranızı girin. Ardından “Giriş bağlantısını gönder”e tıklayın.
  4. Instagram tarafından gönderilen iki tıklanabilir bağlantı alacaksınız. Biri sizi hemen hesaba giriş yapacak ve ardından şifreyi değiştirme seçeneği gelecektir. Diğerine tıklamak size Instagram şifrenizi sıfırlama seçeneği sunar.

The post Instagram Şifrenizi Mi Unuttunuz? İşte Nasıl Değiştirilir veya Sıfırlanır? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/instagram-sifrenizi-mi-unuttunuz-iste-nasil-degistirilir-veya-sifirlanir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?