WhatsApp’ta Sahte GPS Konumu Nasıl Gönderilir?

WhatsApp'ta Sahte GPS Konumu Nasıl Gönderilir?

WhatsApp, dünya çapında en çok kullanılan ve indirilen mesajlaşma uygulamalarından biri haline geldi. Facebook’a ait uygulama, sesli/görüntülü arama, kişilerinizin son görülme durumu, medya dosyalarını paylaşma ve daha pek çok harika özellik sunar. Onu daha sevimli kılan diğer özelliklerden biri de canlı konum paylaşma seçeneği veya mevcut GPS konumunuzu gönderme seçeneğidir. Mesajlaşma uygulaması, bu özelliği hem Android hem de iOS platformları için uzun zaman önce ekledi. Hala farkında değilseniz, canlı konumunuzu gerçek zamanlı olarak kişilerinizle veya tanıdıklarınızla paylaşmanıza olanak tanır. Ancak çoğu zaman, önlenemez nedenlerle, öngörülemeyen sorunlarla karşılaşır ve özellikle yakın arkadaşlarla veya iş yerinde toplantılara geç kalırız. Bu durumlarda, bu durumlardan kaçınmak veya gizliliğinizi korumak için farklı veya sahte bir konumu paylaşmak  isteyebilirsiniz. Bu nedenle, bu gönderide, WhatsApp’ta kişilerinizden herhangi birine veya bilinen kişilere nasıl sahte GPS konumları gönderebileceğinize bakacağız.

WhatsApp’ta Canlı Konum Nasıl Paylaşılır?

WhatsApp’ta nasıl sahte konum göndereceğimizi öğrenmeden önce, WhatsApp’ta birisine mevcut GPS konumunuzu nasıl göndereceğimizi öğrenmeliyiz. Bu kolay adımlarla birisine canlı konumunuzu gönderebilirsiniz.

  • Akıllı telefonunuzda WhatsApp’ı açın ve ardından istediğiniz herhangi bir kişinin sohbet ekranını seçin.
  • Ardından, yazma alanının yanında bulunan paylaş düğmesine dokunun.
  • Bundan sonra Geçerli konumunuzu gönder’i seçin. Şimdi, mevcut canlı GPS konumunuz alıcıya gönderilecek.

Böylece bu kolay adımlarla mevcut konumunuzu WhatsApp aracılığıyla herhangi bir kişiye kolayca gönderebilirsiniz.

WhatsApp'ta Sahte GPS Konumu
WhatsApp’ta Sahte GPS Konumu

WhatsApp’ta Sahte Konum Nasıl Gönderilir?

WhatsApp aracılığıyla birisine mevcut konumunuzu nasıl göndereceğinizi öğrendiğinize göre, şimdi birisine WhatsApp aracılığıyla kolayca sahte bir konumu nasıl gönderebileceğinizi öğrenmeye başlıyoruz. Bu yöntemin şimdilik yalnızca Android akıllı telefonlar için çalıştığını unutmayın.

  1. Öncelikle, Android akıllı telefonunuzda Google Play Store uygulamasını açın ve ardından sahte GPS konumu arayın.
  2. Ardından, Fake GPS uygulamasını indirin ve ardından Google Play Store’dan çıkın.
  3. Bundan sonra, Android akıllı telefonunuzun ayarlarına ve Telefon hakkında bölümüne gidin.
  4. Şimdi, yazılım bilgileri sekmesine gidin ve yapı numarasına yedi kez dokunun.
  5. Şimdi, akıllı telefonunuzda geliştirici seçenekleri etkinleştirilecek. Açmak için ayarlarda Sistem sekmesine gidin ve Geliştirici seçeneklerine tıklayın.
  6. Geliştirici Seçeneklerinde, Sahte konumu arayın. Şimdi, sahte konum uygulaması sekmesinde, daha önce yüklediğiniz Sahte GPS uygulamasını seçin.
  7. Bundan sonra, akıllı telefonunuzun uygulama çekmecesinden Fake GPS uygulamasını açın ve ardından imleci rastgele herhangi bir konuma sürükleyerek istediğiniz herhangi bir konumu seçin.
  8. Şimdi, sağ alt köşedeki yeşil oynat simgesine dokunun.

Tüm bu adımları tamamladıktan sonra, WhatsApp’ta mevcut konumunuzu seçerseniz, otomatik olarak sahte sahte konumu seçecektir. Bunu istenen kişiye gönderin, ardından alıcıya rastgele bir sahte konum gönderilecektir.

The post WhatsApp’ta Sahte GPS Konumu Nasıl Gönderilir? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/whatsappta-sahte-gps-konumu-nasil-gonderilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?