Whatsapp’ta Son Görülme Nasıl Kapatılır?

Whatsapp'ta Son Görülme Nasıl Kapatılır?

WhatsApp’ın “son görülme” özelliği, insanlara en son ne zaman aktif olduğunuzu bilmelerini sağlar. Gizlilik veya başka bir nedenle insanların en son ne zaman çevrimiçi olduğunuzu bilmesini istemiyorsanız, işte iPhone’da WhatsApp “son görülme” durumunuzu nasıl gizleyeceğiniz.

WhatsApp “Son Görülme” Bilgisini Herkesten Gizleyin

WhatsApp  “son görülme” durumunuzu herkesle, yalnızca kişilerinizle veya hiç kimseyle paylaşamazsınız. Herkesin WhatsApp durumunuzu görmesini engellemek için şu adımları izleyin:

  1. WhatsApp’ı açın ve Ayarlar’a dokunun.
  2. Hesap öğesini seçin.
  3. Gizlilik’i seçin.
  4. Buradan, Son Görülme’ye dokunun ve Hiç Kimse’yi seçin.

Artık hiç kimse (ister adres defterinizde olsun, ister telefonunda sizin telefon numaranız olan bilinmeyen bir kişi olsun) en son ne zaman aktif olduğunuzu göremez. Ancak, gerçekten çevrimiçi olduğunuzda insanların adınızın altında “çevrimiçi” kelimesini göreceklerini lütfen unutmayın. Yukarıdaki adımlar, yalnızca son çevrimiçi durumunuzu gizler, şu anda çevrimiçiyseniz değil. Ayrıca, son görülmenizi bir kez gizlediğinizde, son görülme durumunu herkes tarafından görülebilmesini sağlasalar bile, kimsenin son görülme durumunu da göremezsiniz.

Whatsapp'ta Son Görülme Kapatma
Whatsapp’ta Son Görülme Kapatma

WhatsApp “Son Görülme” Bilgisini Yalnızca Seçili Kişilerden Gizleyin

Nisan 2022 itibarıyla WhatsApp, belirli kişilerden son görülmeyi gizleme özelliğini hâlâ test ediyor. Yalnızca seçilen bir veya birkaç kişinin son görülme durumunuzu görmesini engelleyen özel bir geçiş yoktur.

WhatsApp son görülme durumunuzu belirli bir kişiden gizlemeniz gerekiyorsa, yukarıdaki 4. adımda Kişilerim’i seçebilirsiniz; bu, son görülme durumunuzun yalnızca kişilerinizdeki kişiler tarafından görülebilmesini sağlar. Ardından, telefon numaralarını iPhone Notes uygulamanıza kopyalayın (güvenlik için) ve kişisini silin. Bu ideal değil, ama mecbur kalırsan gitmenin bir yolu var.

The post Whatsapp’ta Son Görülme Nasıl Kapatılır? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/whatsappta-son-gorulme-nasil-kapatilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?