Discord Silinen Mesajları Görme

Discord Silinen Mesajları Görme

Diğer mesajlaşma servislerinin aksine, Discord’da sohbetleri arşivlemenin veya silinen mesajları görüntülemenin varsayılan bir yöntemi yoktur. Ancak üçüncü taraf eklentileri birçok şeyi mümkün kılar ve mesaj geçmişini korumak bunlardan biridir. Bununla birlikte, Discord mesajlarını günlüğe kaydetmek için bir uygulama kullanmanın platformun Hizmet Şartlarına (Hizmet Şartları) aykırı kabul edilebileceğini unutmayın. Bu uygulamaları kullandığınız için başınız belaya girme olasılığı düşük olsa da, bunu yapmak etik dışı olarak kabul edilebilir.

Discord’da Silinen Mesajlar Nasıl Görülür?

Discord’da silinen mesajları takip etmenin en iyi yolu Dyno Bot gibi bir bot uygulaması kullanmaktır. Bu botlar, silinen her mesajı bir sunucuya veya kanala otomatik olarak kopyalayabilir ve daha sonra istediğiniz zaman görüntülemenize izin verir. Tabii ki, bu yalnızca kendi sunucularınızda çalışır ve etkinlik kapsamını büyük ölçüde sınırlar. Yine de, Discord sunucu sahipleri için harika bir moderasyon aracıdır, bu zaten silinen mesajları görmek istemenin en yaygın nedenidir.

  1. Dyno bir eklentiden ziyade bir bot olduğu için indirilecek bir şey yok. Sadece sitesine gidin ve Discord ile Giriş Yapın.
  2. Dyno, hesabınıza erişmek için izin isteyecektir. Bu erişimi vermek için Yetkilendir’e basın.
    Discord Silinen Mesajları Görmek
    Discord Silinen Mesajları Görmek
  3. Katıldığınız tüm sunucular bir sonraki sayfada listelenecektir. Silinen mesajları görüntülemek istediğiniz Discord sunucusunu seçin.
  4. Bir kez daha Dyno’ya gerekli izinleri vermeniz gerekecek. Bunun yalnızca Sunucuyu Yönet izinlerine sahipseniz işe yarayacağını unutmayın, bu nedenle doğru sunucuyu seçtiğinizden emin olun.
  5. Bundan sonra, sadece bir şeyler ayarlamanız gerekir ve Dyno botu kullanıma hazır olacaktır.
  6. Dyno’nun mesaj kaydının çalışma şekli, size mesajları özel bir kanaldan göndermektir. Discord’a gidin ve sunucunuzda yeni bir metin kanalı oluşturun. Bunu, sunucunuzdaki Metin Kanalları sekmesinin yanındaki + simgesine tıklayarak yapabilirsiniz.
  7. Kanal için uygun bir ad girin ve iyi bir önlem için özel olarak ayarlayın.
  8. Bu kanala mesaj gönderen tek üye olacağı için eklemeniz gereken tek üye Dyno’dur.
  9. Şimdi Dyno panosuna geri dönün ve modüller sekmesine geçin.
  10. Eylem Günlüğü modülünü açın ve az önce oluşturduğunuz kanalı Günlük Kanalı olarak seçin.
  11. Mesaj Olayları bölümüne gidin ve içinde Sil olan her şeyi kontrol edin. Bu, Mesaj Silme, Görüntü Silme ve Toplu Mesaj Silme anlamına gelir.
  12. Ve bu kadar. Özelliğin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için Discord’u açın ve sunucunuzda yayınlanan bir mesajı silin. Oluşturulan kanalda görünecektir.

The post Discord Silinen Mesajları Görme first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/discord-silinen-mesajlari-gorme/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?