iPhone ve iPad’de Bir PDF’yi JPG veya PNG’ye Dönüştürme

iPhone ve iPad'de Bir PDF'yi JPG veya PNG'ye Dönüştürme

Yalnızca görüntü dosyalarını kabul eden veya sohbet uygulamaları aracılığıyla kolayca paylaşan hizmetlere yüklemek için PDF’yi iPhone’da görüntü olarak kaydetmeniz gerekebilir. Nedeni ne olursa olsun, bir PDF’nin sayfalarını JPG veya PNG’ye dönüştürme kolaydır. Bu eğitim size bunu iPhone veya iPad’de yapmanın üç ücretsiz yolunu gösteriyor.

iPhone Bir PDF’yi JPG veya PNG’ye Dönüştürme

  1. PDF’yi iPhone’da görüntü olarak kaydetmek için bir iOS kısayolu kullanın

Bir PDF’nin tüm sayfalarını zahmetsizce görüntülere dönüştürmek ve bunları iPhone Photos uygulamasına kaydetmek için basit bir iOS kısayolunu nasıl kullanacağınız aşağıda açıklanmıştır:

1) iDB tarafından oluşturulan ücretsiz PDF To Image iOS kısayolunu almak için bağlantıyı kullanın. iOS 15 yüklü iPhone’da, eklemekte herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. iOS 14 ve önceki sürümlerde, kısayol bağlantısına dokunmadan önce Ayarlar uygulamasından güvenilmeyen kısayollara izin verin.

2) Kısayollar uygulamasını açın ve Kısayollarım bölümünden son eklenen PDF To Image kısayoluna dokunun.

3) Dosyalar uygulamasından PDF’yi seçin. iCloud Drive, iPhone’umda gibi tüm konumları veya Google Drive ve Dropbox gibi diğer eklenen üçüncü taraf hizmetleri görmek için Gözat’a dokunun.

4) Kısayol çalışırken birkaç saniye bekleyin. İşiniz bittiğinde bir bildirim alacaksınız. Şimdi, iPhone veya iPad Fotoğraflar uygulamasını açın; tüm PDF sayfalarının tek tek görüntüler olarak kaydedildiğini göreceksiniz.

Görüntü Formatını Değiştir

Yukarıdaki kısayol kullanılarak, PDF sayfaları PNG görüntülerine dönüştürülür. PDF’ler genellikle metin tabanlı olduğundan ve PNG formatı net metinler sunduğundan onu PNG olarak ayarladım. İsterseniz, kısayolu JPG, GIF, TIFF, HEIF’e dönüştürmek için düzenleyebilir veya her seferinde soracak şekilde ayarlayabilirsiniz. Kısayollar uygulaması > Kısayollarım > kısayol için üç nokta düğmesine gidin > PNG görüntüsüne dokunun ve başka bir biçim ayarlayın veya Her Seferinde Sor’u seçin.

iPhone Bir PDF'yi JPG veya PNG'ye Dönüştürme
iPhone Bir PDF’yi JPG veya PNG’ye Dönüştürme
  1. iPhone’da PDF’yi JPG’ye dönüştürmek için bir uygulama kullanın

Bir PDF’yi JPG resimlere dönüştürmek için iLovePDF’yi nasıl kullanacağınız aşağıda açıklanmıştır:

1) iLovePDF uygulamasını App Store’dan indirin ve açın.

2) Depolama kategorileri altında, iLovePDF – iPhone’umda’ya dokunun.

3) Bir sonraki ekranda, büyük kırmızı artı simgesine > Dosyalar > dokunun ve iPhone Dosyalar uygulamanızdan PDF’yi seçin.

4) Şimdi, az önce eklediğiniz PDF’nin yanındaki üç nokta simgesine dokunun.

5) Araçlar’a dokunun.

6) PDF’den JPG’ye seçeneğine dokunun.

7) Sayfalardan JPG’ye seçeneğinin işaretli olduğundan emin olun ve PDF’den JPG’ye dokunun. PDF’nin tüm sayfaları resimlere dönüştürülür ve kaydedilir. Dosyaları görmek için Dosyalara Git’e dokunun.

8) Buradan Seç > görüntüleri seçin > Paylaş > Görüntüleri Kaydet’e dokunarak iPhone’unuzun Fotoğraflar uygulamasında olmasını sağlayabilirsiniz.

Alternatif olarak, daha fazla ücretsiz PDF’den görüntüye dönüştürme için iLovePDF.com’a bir telefon veya bilgisayar web tarayıcısından da erişebilirsiniz.

  1. Görüntü olarak kaydetmek için PDF’nin ekran görüntüsünü alın

Sanırım bunu zaten biliyorsunuz, ancak bir hatırlatma: Bir PDF’nin belirli bir veya iki sayfasını görüntü olarak almak istiyorsanız, aşağıdakileri yapın:

1) PDF’yi Dosyalar uygulamasında veya kaydedildiği herhangi bir uygulamada açın. Daha iyi sonuçlar için uygulamanın tam ekran olduğundan ve uygulama içi öğelerin çoğunun gizlendiğinden emin olun.

2) Şimdi yan + ses açma düğmelerine veya yan + Home düğmelerine basarak bir ekran görüntüsü alın.

3) Kayan ekran görüntüsü küçük resmine dokunun ve fazladan öğeleri kaldırmak için istenmeyen kenarları kırpın.

4) Bitti > Fotoğraflara Kaydet’e dokunun. PDF sayfasının mükemmele yakın bir PNG görüntüsü artık iPhone Fotoğraflar uygulamanıza kaydedildi.

The post iPhone ve iPad’de Bir PDF’yi JPG veya PNG’ye Dönüştürme first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/iphone-ve-ipadde-bir-pdfyi-jpg-veya-pngye-donusturme/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?