Roblox’ta Oynanabilecek En İyi Korku Oyunları

Roblox'ta Oynanabilecek En İyi Korku Oyunları

Korku oyunları seviyorsanız, Roblox sadece çocuklar için bir platform değil; aynı zamanda adrenalin pompalamanızı sağlayacak heyecan verici, korkutucu ve heyecan verici korku temalı oyunlarla dolu. Benzersiz kişiselleştirilebilir dünyaları ve etkileşimli karakterleriyle Roblox, çevrimiçi oyun oynamayı tamamen yeni bir seviyeye taşıdı ve yüzlerce seçenekle en iyi korku oyunları daraltmak zor olabilir. Birçok oyuncu Roblox’un bloklu ve sevimli grafikleri nedeniyle çocuklar için olduğunu düşünür, ancak durum böyle değildir. Platform, en iyi korku oyunlarından bazıları da dahil olmak üzere yetişkinler için tasarlanmış birçok oyuna ev sahipliği yapıyor. Bol bol çığlık atmaya ve zıplamaya hazırsanız, şu anda Roblox’ta bulunan en iyi 18 korku oyunu arasından seçtiklerimizi keşfetmek için okumaya devam edin. Ayrıca, Roblox’taki en popüler oyunlar listemize göz attığınızdan emin olun.

Roblox’ta Oynanabilecek Korku Oyunları

Alone in a Dark House

Ürpertici deneyimlerden hoşlanıyorsanız, daha fazla aramanıza gerek yok. Alone in a Dark House, Roblox’ta olabildiğince ürpertici. Başlığın da açıkça belirttiği gibi, bu oyun karanlık, terk edilmiş bir evde yalnız olmanızla ilgili. Bu ürpertici evin ve içinde yaşayan ailenin arkasındaki tarihi anlaması gereken bir araştırmacıyı oynuyorsunuz. Bu oyun en iyi yalnız oynanır, bu yüzden özel bir sunucu edinmeniz tavsiye edilir.

Piggy

Piggy bir Roblox klasiğidir. Bu oyun çeşitli korku oyunu listelerinde kendine yer buluyor ve bunun bir nedeni var. Bu epizodik oyunu tek başınıza veya arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Oyunun en ilgi çekici yanı, sevilen çocuk şovu Peppa Pig’e dayanmasıdır. Bu sevimli çocuk çizgi film karakteri kabustan fırlamış bir canavara dönüştü. Oyunun arkasındaki ana fikir Piggy’nin elinden kaçmaktır. Piggy her zaman sizi kovalıyor ve her zaman tam arkanızda. Bununla birlikte, Piggy’nin doğasını da anlamanız gerekir. Çok basit olmasına rağmen, bu oyun Piggy’nin sizi neden öldürmek istediğini bulmak için takip edeceğiniz bir anlatıya sahiptir.

Roblox'ta Oynanabilecek Korku Oyunları
Roblox’ta Oynanabilecek Korku Oyunları

The Mimic

Bu oyun Japon folklorunun gizeminden hoşlanan herkes içindir. Mimic, atlama korkusu ve son derece ürpertici bir atmosferle doludur. Bu oyun sadece gerçek korku türü sevenler içindir. Eğer kalbiniz zayıfsa, belki de arkadaşlarınızla oynamayı düşünmelisiniz. Farklı bölümleri oynarken tüyler ürpertici hikayeleri keşfedin. Dört kitabın her birinde farklı karakterleri oynayacaksınız ve her seferinde çok benzersiz bir oyun deneyimi yaşayacaksınız.

Breaking Point

Breaking Point bir korku oyunu değildir, ancak karanlık ve korkutucudur ve sizi diken üstünde tutacaktır. Roblox’ta arkadaşlarla veya tamamen yabancılarla oynanabilecek en popüler oyunlardan biridir. Eğer Among Us oynadıysanız, Breaking Point’i kesinlikle seveceksiniz. Bu bir sosyal çıkarım ve aldatma oyunudur. Siz ve arkadaşlarınız bir cinayet gizemi oynayacaksınız. Oyunculardan biri katil ve hepiniz sırayla onun kim olduğunu bulmaya çalışıyorsunuz.

Survive the Killer

Bu oyun oldukça basittir. Tek yapmanız gereken katilden kurtulmak, ancak oyunda bir bükülme var. Ya bir hayatta kalanı oynarsınız ve katilden kaçmanız ve saklanmanız gerekir ya da katil olarak oynarsınız ve olabildiğince çok insanı yakalamaya çalışırsınız. Korkutucu ve ürpertici olmasına rağmen, bu oyun aslında arkadaşlarınızla oynadığınızda oldukça eğlenceli. Tek kişilik bir seçenek var, ancak Survive the Killer çok oyunculu bir oyun olarak parlıyor.

The post Roblox’ta Oynanabilecek En İyi Korku Oyunları first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/robloxta-oynanabilecek-en-iyi-korku-oyunlari/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?