Sanal POS’un En Avantajlı Oranı Param’da

sanal pos

Sanal POS ihtiyacınız varsa yada yeni alternatifler arıyorsanız muhtemelen komisyon oranlarıyla boğulmuş olabilirsiniz. Birçok seçeneğin yer aldığı bu sektörde avantajlı komisyonun yanı sıra hızlı ve güvenli hizmet almakta önemli.

Bu yazıda size fayda sağlayabilecek maddeler ve bunların bir arada toplandığı ödeme sağlayıcısı Param’dan bahsedeceğiz.

Sanal POS Nedir?

 

Mağaza, market ve diğer alışverişlerinizde kredi kartı yada banka kartınız ile ödeme yapmanızı sağlayan POS cihazlarının dijital versiyonuna Sanal POS denir. Sanal POS ürünleri fiziksel bir cihaz olmadığı için sürekli bir bakım ve yenileme gerektirmez.

 

Sanal POS birçok web sitesine kolayca entegre edilebilir. Müşterilerin alışveriş sepetlerine ürün eklemeleri, “satın al” düğmesine basmaları ve sanal POS sayfasına yönlendirilmeleri yeterlidir. Bu noktada ödeme bilgilerini girerler ve ödeme birkaç saniye içinde güvenli bir şekilde işlenir.

 

Müşteri bilgilerinden, yapılan ödemelere, fraud işlemlerinden daha birçok sorunu engelleyebilmek satıcılar için oldukça zordur. Bu nedenle bir ödeme altyapısı sağlayıcı size bu konuda önemli faydalar sunabilir.

ParamPOS’u Kimler Kullanabilir?

param

 

ParamPOS olarak, müşterilerinizin güvenli ve kolay bir ödeme süreci geçirmesini sağlamanın en önemli öncelik olduğunun farkındayız. Bu nedenle, müşterilerin satın alma sürecini kolaylaştırmak adına Param gelişmiş bir sanal POS sistemi sunar.

 

Sanal POS sistemimiz, hem müşteriler hem de üye işyeri için sorunsuz ve güvenli bir ödeme süreci sağlamak üzere tasarlanmıştır.

 

ParamPOS’un sunduğu avantajlar ile işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Tek Tek bankalar ile anlaşma yapmaya gerek kalmadan Param ile tüm bankaları tek bir pos’ta kullanabilirsiniz. Özel komisyon oranları ve ücretsiz kurulum ile ParamPOS ürünü her anında yanında.

ParamPOS’un Sunduğu Avantajlar

 

  • ParamPOS’da üyelik ücreti, kurulum ücreti yok. Üstelik En uygun sanal pos komisyon oranı ile ek birçok avantaj Param’da.
  • 99’dan başlayan sanal pos komisyon oranları ile işletmenizin maliyetlerini azaltabilirsiniz.
  • ParamPOS ödeme altyapısı ile hızlı ve kolay tahsilatlar yapın.
  • Tüm işlem süreçlerini kolayca mobil uygulama yada iŞube aracılığı ile yönetebilirsiniz.
  • Ödeme kartlarının toplanması, saklanması ve saklanmasında güvenliği artıran PCI – DSS Uyumluluğu ; ödeme işlemlerini gerçekleştirmek için vazgeçilmez bir gerekliliktir. Bu nedenle ParamPOS ödemeler için yeniden kullanım erişimini güvenli ve belirtilmiş bir şekilde elden çıkarmaya olanak tanır.

 

ParamPOS ürünü ile ödemeleriniz ertesi gün hesabınızda. %0,99 dan başlayan avantajlı pos oranları ile param.com.tr’de, hemen başvur 24 saat içinde ödeme almaya başla.

The post Sanal POS’un En Avantajlı Oranı Param’da first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/sanal-posun-en-avantajli-orani-paramda/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?