Galatasaray’dan Şok Haber! Eski Aslan yuvaya dönüyor

nicolo

Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlamalarına şimdiden başladı. Geçen sezon Süper Lig’de büyük hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray, bu yıl yeni teknik direktör Okan Buruk yönetiminde sezona başlamıştı. Başkanlık görevine getirilen Dursun Özbek’in yetkilerini Erden Timur’a devretmesiyle birlikte, birçok yıldız transferi yapıldı. Yaz transfer döneminde kadrosuna Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata, Lucas Torreira gibi isimleri katan Galatasaray, devre arasında da transfer çalışmalarına devam etti. Nicolo Zaniolo’yu kadrosuna katarak son yıldız transferini gerçekleştiren sarı-kırmızılılar, şimdi de sezon sonu için eski oyuncusu Alex Telles’i takıma katmak istiyor.

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo ünlü oyuncu ile takipleşmeye başladı! Taraftarın dikkatinden kaçmadıFutbol

Galatasaray, hem bu sezon şampiyonluk planları yapıyor hem de gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Alex Telles’in transferi takım için oldukça önemli olacak. Brezilyalı sol bek, Galatasaray’da geçirdiği 2 sezon boyunca gösterdiği performansla taraftarların gönlünde taht kurmuştu. 2013-2014 sezonunda Galatasaray formasıyla Süper Lig’de şampiyonluk yaşayan Telles, takımın Avrupa’da da başarılı bir sezon geçirmesinde önemli bir rol oynamıştı.

Galatasaray, Alex Telles’in transferi için Porto kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. Brezilyalı oyuncu, Porto’da son 3 sezondur forma giyiyor ve performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak Galatasaray’ın Telles’i yeniden takıma kazandırma konusundaki kararlılığı, transferin gerçekleşmesinde etkili olabilir.

redbullholdenracing.com Taraftarlar, Alex Telles’in Galatasaray’a geri dönmesini sabırsızlıkla bekliyor. Sarı-kırmızılı takımın, Telles’i transfer ederek hem defans hattını güçlendirmesi hem de taraftarların moralini yükseltmesi bekleniyor. Galatasaray, sezon sonuna kadar transfer çalışmalarını sürdürerek takımın kadrosunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

The post Galatasaray’dan Şok Haber! Eski Aslan yuvaya dönüyor first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/galatasaraydan-sok-haber-eski-aslan-yuvaya-donuyor/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?