En Çok Tercih Edilen Paletli Ekskavatör Markaları

ekskavator

Paletli ekskavatör, inşaat, madencilik ve tarım gibi alanlarda kullanılan bir iş makinesidir. Temel olarak toprağı kazmak, kaldırmak ve taşımak için kullanılırlar. Paletli ekskavatörler, sahip oldukları güçlü hidrolik sistemleri ve çeşitli ek parçalar sayesinde, çukurlar kazmak, temel kazmak, binaların inşaatında kullanılan malzemeleri taşımak, yol yapımı, madenlerde kazı yapmak ve benzeri işlemler için oldukça verimli bir şekilde kullanılabilirler. Ayrıca, paletli ekskavatörler bazı modellerinde, ağaç kesme, çim biçme, kar temizleme gibi ek parçalar ile farklı amaçlar için de kullanılabilirler.

– Caterpillar: 2022 yılı itibariyle dünya genelinde 59,4 milyar dolarlık geliri ve 100.000’den fazla çalışanı ile sektörün lideri konumunda yer alır. Paletli ekskavatörlerinin yanı sıra, tekerlekli ekskavatör, yükleyici, dozer ve motor grader gibi birçok iş makinesi üretir.

– Komatsu: 1917 yılında Japonya’da kurulan Komatsu, paletli ekskavatörlerin yanı sıra, kamyonlar, yükleyiciler, greyderler ve dozerler gibi birçok iş makinesi üretir. 2022 yılı itibariyle 24,9 milyar dolarlık geliri ve 59.632 çalışanı vardır.

– Hitachi Construction Machinery: Japonya merkezli olan Hitachi Construction Machinery, paletli ekskavatörlerin yanı sıra, yükleyiciler, kamyonlar, greyderler, kesiciler ve sondaj makineleri gibi birçok iş makinesi üretir. 2022 yılı itibariyle 9,1 milyar dolarlık geliri ve 21.814 çalışanı vardır.

– Liebherr: 1949 yılında Almanya’da kurulan Liebherr, paletli ekskavatörlerin yanı sıra, yükleyiciler, kamyonlar, beton pompaları, vinçler ve diğer inşaat makineleri gibi birçok iş makinesi üretir. 2022 yılı itibariyle 12,6 milyar dolarlık geliri ve 48.049 çalışanı vardır.

– JCB: İngiltere merkezli olan JCB, paletli ekskavatörlerin yanı sıra, yükleyiciler, kamyonlar, forkliftler, tarım makineleri ve diğer inşaat makineleri gibi birçok iş makinesi üretir. 2022 yılı itibariyle 2,8 milyar dolarlık geliri ve 11.000 civarında çalışanı olduğu bilinmektedir.

Hyundai: Güney Kore’de 1947 yılında Chung Ju-Yung tarafından kurulan şirketler grubudur. İlk Hyundai firması inşaat şirketi olarak kurulmuştur. Hyundai paletli ekskavatörlerin yanı sıra  inşaat müteahhitliği, otomobil, gemi yapımı, sigortacılık, elektronik, lojistik de bulunan pek çok alanda etkinlik göstermektedir.

– VOLVO:  2022 yılı itibariyle dünya genelinde 11 milyar dolarlık geliri ve 13.397 çalışanı ile en çok tercih edilen Paletli ekskavatör markalarından biridir.

En çok tercih edilen paletli ekskavatörlere sizlerde Machineryline  sitesi sayesinde rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

 

The post En Çok Tercih Edilen Paletli Ekskavatör Markaları first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/en-cok-tercih-edilen-paletli-ekskavator-markalari/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?