Twitch Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Twitch Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Twitch, video oyunları, müzik ve diğer yaratıcı içeriklerin canlı yayınlandığı çevrimiçi bir platformdur ve Amazon’a aittir. Twitch, dünyanın dört bir yanındaki oyuncular, içerik oluşturucular ve izleyiciler için çok popüler bir platform haline gelmiştir. Ancak, herhangi bir kişisel nedenden dolayı artık bu platformu kullanmak istemiyorsanız veya başka bir platforma taşınıyorsanız ve Twitch hesap kalıcı olarak silmek istiyorsanız, işte bunu nasıl yapacağınız:

Twitch Hesap Silme

Twitch hesap silmenin ilk adımı, hesabınıza giriş yaptığınızdan emin olmaktır. Giriş yaptıktan sonra Twitch web sitesine gitmeli ve hesap silme sayfasını bulmalısınız. Hesap silme sayfasına Twitch profilinizden “Ayarlar” seçeneğini seçerek ve “Kanal ve Videolar” ayarlarına erişerek ulaşabilirsiniz. Ardından sayfanın en altına doğru ilerleyin ve “Hesabınızı Silin” düğmesini bulacaksınız.

“Hesabınızı Silin” butonuna tıkladıktan sonra, Twitch devam etmeden önce sizden onay isteyecektir. Onay sayfasında, Twitch size hesabınızı sildiğinizde neler olacağını açıklayacaktır, örneğin takip listenizin, kayıtlı mesajlarınızın ve diğer hesap bilgilerinizin silinmesi gibi. Tüm bilgileri okuduktan sonra, hesabınızı silmek istediğinizi onaylamalı ve ardından “Hesabı Sil” düğmesine tıklamalısınız.

Twitch Hesap Silme
Twitch Hesap Silme

Twitch hesabınızı sildikten sonra, platformda oluşturduğunuz, kaydettiğiniz veya beğendiğiniz içeriklere artık erişiminiz olmayacaktır. Hesabınızı silmenin devre dışı bırakmaktan farklı olduğunu unutmamak önemlidir, hesabınızı devre dışı bırakırsanız, videolarınıza erişmeye devam edebilirsiniz, ancak bunlar herkes için görünmez olacaktır. Ancak Twitch, hesabınızı silmeden önce içeriğinizi indirerek bir kopyasını saklamanıza izin verir. İçeriğinizi, İçerik Oluşturucu Panosundaki “Video Yapımcısı” paneli altında bulunan Twitch’in dışa aktarma hizmetlerini kullanarak indirebilirsiniz.

Twitch hesabınızı kalıcı olarak silmeye karar verdiyseniz, içeriğinizin bir kopyasını indirdiğinizden emin olun. Ayrıca, Twitch hesabınızın bağlantısını kaldırmak için Amazon, Facebook ve Google gibi Twitch hesabında oturum açmak için kullandığınız tüm bağlantılı hesapları kontrol ettiğinizden emin olun. Bu, tüm bilgilerinizin Twitch sunucularından tamamen kaldırılmasını sağlayacaktır. Hesabınızı silmeden önce dikkatlice düşünmek her zaman önemlidir, çünkü silindikten sonra geri getirmenin bir yolu yoktur, bu nedenle kararınızı vermeden önce tüm sonuçları göz önünde bulundurun.

The post Twitch Hesap Silme Nasıl Yapılır? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/twitch-hesap-silme-nasil-yapilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?